duminică, 28 februarie 2010

Femeia

Femeia este un lucru bun. Femeia este mereu sensibila. Femeia este sexy. Femeia este dulce. Femeia este companionul perfect pentru a te distra. Femeia este placuta ochiului. Femeia este puternica. Femeia este cea care da viata. Femeia este o specie foarte emotiva. Femeia reprezinta pasiune pentru un barbat. Femeia este fromoasa. Femeia este ispititoare. Femeia este sotie. Femeia este prietena. Femeia sta in spatele oricarui om de succes. Femeia reprezinta confort. Femeia poate plange si suferi.

O femeie este precum un ocean. Atunci cand se simte iubita increderea in ea creste semnificant. Abilitatea unei femei de a accepta si de a returna dragostea este o reflectie a felului in care ea se vede. Daca o femeie se vede fericita si sexy inimia si bratele ei vor fi larg deschise. Cand se vede doborata si cand sufera cade in umbra. In aceasta perioada ea are nevoie ca mintea si inima ei sa fie deschise dar... nu va fi asa. Dupa ce va reusi acest lucru ea se va ridica si va simti dragostea ce o inconjoara, va radia de fericire.

Femeile au tendinta de a trai mai intens sentimentele decat barbatii. Sentimente precum nesiguranta, grija pentru un lucru, indignarea, inutilitatea, neincrederea, confuzia, nevoia sunt traite de catre femei intr-un mod mai accentuat chiar daca nu ar fi cazul. O femeie cu cat este ajutata mai mult cu atat ii creste increderea in sine si scapa de sentimentele negative pe care hormonii le fac sa apara in interiorul sau. Femeile tanjesc dupa intelegere, respect, devotament, incredere in sine, admiratie, egalitate cu barbatii si dupa sentimentul de iubire.

Unei femei ii place sa isi petreaca timpul facand lucruri simple precum cititul unei carti, ascultatul unui CD bun, scrierea unui jurnal, uitatul la zborul unei pasari. Unei femei ii place sa se relaxeze facand o baie cu multa spuma si fiind inconjurata de multe lumanari. Lucrurile pe care ea le iubeste sunt vorbitul cu o prietena pentru o perioada lunga de timp, mersul la cumparaturi, plimbarile lungi, savuratul unui pahar de vin, satisfacerea partenerului de viata sau pur si simplu statul pe canapea si visatul cu ochii deschisi.

O femeie este sufletul unei relatii, ea este fantezia, floarea, lumanarea, vinul, muzica romantica, tinuta sexy, placerea unirii intr-o singura fiinta cu cel de langa ea si mirosul dulce al naturii.

Femeia este cea dupa care un barbat tanjeste. Femeia este fiinta pentru care un barbat traieste. Femeia este cea pentru care un barbat ar fi in stare de crima. Femeia este cea pentru care un barbat lupta impotriva oricui. Femeia este cea pentru care un barbat este in stare sa se schimbe. Femeia este cea care educa un barbat. Femeia este cea care induioseaza un barbat. Femeia completeaza barbatul. Femeia este fiinta de care un barbat are nevoie cel mai mult pe lume.

In aceasta lume dominata de barbati ar trebui sa fim mandre ca suntem femei si ca ei fara noi nu ar putea exista.

Pentru sufletul nostru

Astazi ma gandeam.......oare ce ne-ar bucura mai mult, care ar fi acel mic lucru , gest , cuvant , care ne-ar face sa devenim mai senine , mai bune ,mai radiante de frumusete. Langa mine vine fetita mea care e o scumpete , i-mi da un pupic si o zambila si i-mi spune ,, o primavara frumoasa''.....bine nu foarte clar ca are doar 2 anisori. Cred ca copii sunt cea mai mare realizare in viata , ei sunt cea mai mare bucurie a vietii , dar pe langa faptul ca ne dedicam lor , sotului , ar trebui sa ne gandim si la noi. Haideti impreuna sa descoperim acele mici placeri de care fiecare are nevoie pentru a avea o viata implinita.