vineri, 3 iunie 2011

De ce inseala barbatii?

7 motive pentru care te inseala
Foto: Hepta
Barbatii pot invoca diverse motive dupa ce insala. Sau dimpotriva, nu se simt capabili sa dea o explicatie celorlalti. Actioneaza fara sa se gandeasca la consecinte si la faptul ca isi ranesc iubita. Care ar fi insa cele mai intalnite motive care ii determina pe barbati sa insele, desi la prima vedere par ca isi iubesc atat de mult partenera?

De ce inseala barbatii?

1. Ca sa se razbune

O femeie care vrea sa se razbune pe partener apeleaza cel mult la provocarea geloziei. Mizeaza mai mult pe minciuni, il lasa pe celalalt sa isi inchipuie ca este mai interesata de alti barbati, petrece mai mult timp cu necunoscuti, insa trece mai rar la fapte. Barbatul in schimb prefera sa insele direct. Se simte atat de ranit in orgoliu incat nu gaseste o razbunare mai sigura decat atunci cand ajunge in patul altei femei.

2. Partenera lipseste prea mult

Rabdarea celor mai multi barbati este destul de limitata. Daca partenera pleaca des in calatorii de afaceri si diverse deplasari, barbatul nu va astepta intotdeauna ca ea sa se intoarca. Intre timp, nu va refuza compania unei alte femei, fie aparuta din intamplare, fie cautata de el. Ulterior, partenerul va invoca senzatia apasatoare de singuratate si nevoia de a fi cu cineva. Practic, iti va spune ca nu te poate astepta oricand oricat.

3. Cauta diversitate

Barbatii inseala mai mult decat femeile, dincolo de orice statistica. Se plictisesc mai repede si isi doresc diversitate, fie din cauza ca pur si simplu nu pot rezista mult timp langa o singura femeie, fie din cauza ca se tem sa nu piarda "distractia". Nu mai vorbim de nevoia de a se lauda prietenilor cu numarul mare de achizitii.

4. Vor o schimbare brusca

Relatia de acum nu il mai multumeste. Poate ca se cearta prea mult cu tine, poate ca v-a scazut interesul amandurora, poate ca exista probleme mult prea vechi si greu de reparat. Atunci, barbatul inseala cu prima femeie care ii iese in cale si de care se simte catusi de putin atras. Inseamna ca era atat de satul de relatia pe care o avea incat a simtit nevoia sa evadeze cu prima ocazie.

5. Nu pot rezista tentatiei

Unii barbati isi iubesc sincer partenerele, insa uneori nu reusesc sa reziste tentatiei. Atunci cand le iese in cale o femeie care ii atrage, bineinteles, in primul rand fizic, nu tagaduiesc. Fie ca e vorba doar de o aventura de o noapte, fie ca sunt dispusi sa inceapa o alta relatie, pur si simplu nu pot spune "nu". Nici ei nu isi pot explica de ce au cedat atat de usor, iar toate promisiunile facute pana atunci se naruie ca si cum nu ar fi existat.

6. Au nevoie de un moment de egocentrism

Unii barbati obisnuiesc sa uite de ei insisi si sa puna tot timpul alte persoane pe primul loc. Iar iubitele detin de cele mai multe ori o pozitie mai mult decat privilegiata. Insa tocmai acest tip de comportament ii poate determina, brusc, sa isi schimbe total felul de a privi lucrurile. Intr-un moment de egoism, barbatul nu se mai gandeste la nimeni, ci doar la el. Isi propune sa nu ii mai pese de ce spun ceilalti si pentru o perioada de timp sa se gandeasca doar la propria stare de bine.

7. Nu isi iubesc partenera

Un barbat cu adevarat indragostit nu s-ar refugia in compania unei alte femei daca te-ar iubi cu adevarat. Barbatii sunt mai stabili in ceea ce priveste sentimentele: fie iubesc, fie nu iubesc. Daca ramane un timp langa tine, in ciuda faptului ca relatia nu este una foarte solida, este doar o chestiune de timp pana in momentul in care te va insela cu o alta femeie. Atunci cand tergiverseaza, deja isi face planuri de plecare. Iar prima aparitie feminina care il va atrage il va determina implicit sa teinsele si apoi sa te paraseasca. Pur si simplu nu va putea rezista langa o persoana pe care nu o iubeste.(sursa stilfeminin.ro)

Un comentariu: