vineri, 2 septembrie 2011

Horoscop de toamna - septembrie


Horoscop de toamna - septembriePentru acest inceput de toamna, citestehoroscopul lunii septembrie si vezi ce au pregatit astrele pentru fiecare dintre cele 12zodii, daca te vei bucura de o toamna cat mai frumoasa, linistita, bogata si colorata.











Horoscop de toamna - septembrieBerbec


In aceasta luna, vei avea parte de o perioada linistita. S-a incheiat conflictul din viata ta profesionala si cea personala. Totusi, inca incerci sa iti impui punctul de vedere si sa indrepti problemele pe care le starnesti in jurul tau prin atitudinea ta.

Esti plina de energie si vei munci mult pentru a castiga atat bani mai multi, cat si simpatia si aprecierea celorlalti.

Vor aparea niste probleme financiare la finalul lunii.

In viata personala, ia atitudine, nu mai amana. Te simti singura si neimplinita. Comunica si spune-i ce ai de spus. Indrazneste, deschide-ti sufletul si impartaseste-i sentimentele tale, altfel nu ai cum sa stii ce simte si el pentru tine. Este mai bine decat sa iti prelungesti starea de tristete, nemultumire si dor.

S-ar putea sa ai o surpriza si sa descoperi ca ei el iti va raspunde pe masura asteptarilor tale. Ai incredere in tine, fa-ti curaj si ia atitudine. Nu mai amana. Astrele sunt de partea ta in aceasta luna.

Horoscop de toamna - septembrieTaur


In aceasta luna, toate lucrurile decurg intr-o maniera favorabila. Relatia ta si cariera reprezinta principalele tale prioritati. Ti se va propune o promovare sau iti vei dori o schimbare in cariera sau cineva iti va oferi o suma mare de bani.

Partenerul tau iti va confirma cat de mult tine la tine. Apar unele probleme la locul de munca sin cauza unor colegi, dar incearca sa le ignori si sa compensezi prin munca pentru a-ti distrage atentia.

Astfel, nimeni nu va mai avea nimic de comentat si vei primi si aprecieri din partea sefului tau.

Horoscop de toamna - septembrieGemeni


Pana in prezent, ai beneficiat de tot ajutorul si suportul planetelor in ceea ce priveste problemele spirituale. Vor aparea si lucruri mai bune in viata ta si vei avea parte doar de rezultate in toate domeniile.

Este indicat sa profiti de toate sansele care ti se ivesc. Daca nu esti implicata intr-o relatie, iti vei intalni marea dragoste la jumatatea acestei luni.

Horoscop de toamna - septembrieRac


Vei avea parte de un inceput de luna foarte agitat, pentru ca partenerul tau de viata nu este foarte multumit de modul in care abordezi problemele de serviciu.

Exista riscul ca o persoana cu autoritate din jurul tau, pe care o respecti foarte mult, sa nu aiba o parere buna despre partenerul tau sau despre prietena ta cea mai buna.

Exista posibilitatea aparitiilor unor conflicte din aceasta cauza cu unele persoane din jurul tau.

Horoscop de toamna - septembrieLeu


In aceasta luna, vei reusi atat pe plan profesional, cat si financiar. Munca si eforul pe care le-ai depus in nenumarate randuri vor da rezultate si iti vor fi rasplatite. Aceasta sansa nu reprezinta un simplu noroc sau o intamplare.

Este momentul sa te indrepti catre domeniul in care vrei sa faci performanta, care este si cel acre iti place si in care vrei sa te stabilesti din punct de vedere profesional pentru o perioada de timp pentru a-ti castiga banii necesari pentru o viata decenta.

Horoscop de toamna - septembrieFecioara


In prima parte a lunii, sentimentul pentru afaceri este mai dezvoltat. Vei realiza niste tranzactii, vei da sau vei primi o suma de bani.

Totusi, daca nu ai simtul realitatii foarte dezvoltat, risti sa pierzi sume mari de bani. Incepe o perioada buna din punct de vedere profesional. In aceasta perioada, este indicat sa te bazezi pe relatii, talent si placerea cu care iti desfasori activitatea.

Exista posibilitatea sa revina o colaborare mai veche pe care nu ai finalizat-o sau sa ti se propuna o colaborare.

Horoscop de toamna - septembrieBalanta


Incepe o noua viata din punct de vedere profesional. Vei fi nevoita sa depui foarte mult efort si multa munca pentru a castiga suma de care ai nevoie pentru a-ti plati datoriile.

Daca simti nevoia unei vacante pentru a te odihni si pentru a scapa de stresul acumulat in urma unei vieti profesionale agitate, este momentul sa iti acorzi una.

Incearca sa te destinzi si sa nu te mai consumi atata cu gandul la problemele financiare pe care le ai. In final, se vor rezolva de la sine. Gaseste-ti noi modalitati de relaxare.

Horoscop de toamna - septembrieScorpion


Vei avea tendinta sa cheltui mai multi bani in aceasta luna. Dar daca ramai fara bani, nu este indicat sa apelezi la suma pe care o ai pe card. Incearca sa mai faci si mici economii.

Practica sport si incearca sa adopti un stil de viata sanatos. Cu cat analizezi mai mult sentimentele, cu atat te vei simti mai sigura pe tine si vei fi mai hotarata sa iei decizii.

Concentreza-te mai mult pe cariera si incearca sa iti dai seama daca rezultatele pe care le ai te multumesc.

Horoscop de toamna - septembrieSagetator


Luna aceasta, vei oscila intre mai multe sentimente. Va fi o perioada confuza pentru tine. Vei fi obosita, emotionata, dar si motivata sa traiesti noi experiente.

Creativitatea si inspiratia isi vor face rapid aparitia, dar daca nu esti cu bagare de seama, le vei pierde la fel de rapid precum au aparut.

Daca esti singura, aceasta este perioada ideala de a lega noi prietenii si relatii de lunga durata. Iar daca esti implicata intr-o relatie, lucrurile se vor imbunatati simtitor.

Lucruri bune se prevad la orizont, dar si neasteptate, atat in viata profesionala, cat si in cea personala.

Horoscop de toamna - septembrieCapricorn


Tragi concluzii pripite si treci printr-o stare de tensiune, iar ideile obsesive te pot conduce la un comportament oscilant, cu excese. Energia fizica proprie va trebui mai bine gestionata.

Reusesti sa iti ascunzi foarte bine sentimentalismul, iar cei din anturajul tau isi doresc sa le oferi cele mai pragmatice solutii pentru problemele lor.

Esti irascibila in cea mai mare parte din timp din cauza faptului ca, din anumite motive, nu reusesti sa iti incasezi niste drepturi financiare.

Horoscop de toamna - septembrieVarsator


Ai anumite probleme cu una sau mai multe persoane din cercul tau de prieteni, dar spre sfarsitul lunii, aceste probleme se vor rezolva si vei deveni plina de viata si de sarm.

Supararile vor trece si se intrevad sanse mari de impacare. Este luna ideala pentru a face o calatorie sau pentru a lega noi prietenii.

Horoscop de toamna - septembriePesti


Neintelegerile cu partenerul tau de viata continua. Este posibil sa apara neintelegeri si cu un partener de afaceri. Atitudinea pozitiva si energia de care dispui te vor ajuta sa treci cu bine peste multe probleme si sa faci fata cu succes situatiilor de criza.

Te bucuri de momente placute si frumoase in viata ta personala, dar petreci si mai mult timp in compania celor dragi.

Vor aparea unele discutii cu partenerul tau de viata. Va fi foarte entuziasmat si plin de energie, dar se va concentra mai putin asupra relatiei voastre. ( sursa www.stilfeminin.ro )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu