miercuri, 12 octombrie 2011

Muzica vindecatoare a lui Gheorghe Iovu

"Nu eu vindec, ci persoana se vindeca, daca ea crede in aceste sunete."


A lansat pana acum 10 CD-uri cu piese de muzica terapeutica . Sunt 17 clinici private în 3 tari cu muzica lui (Germania, Italia, USA). Cateii si pisicile vin sa asculte în parcuri muzica lui si nu pleaca pâna la terminarea melodiei.

Muzica lui Gheorghe Iovu modifica matricea ADN-ului uman

"Doctorul de suflete" cum i se mai spune, compozitorul si interpretul Gheorghe Iovu este un deschizator de drumuri in meloterapie, nu numai in cea romaneasca, ci si in cea mondiala, muzica creata de el fiind folosita in 17 centre medicale din lume. Piesele sale ii vindeca pe bolnavi sau le amelioreaza starea de sanatate, alina sufletele, spiritele le invioreaza, pe betivi ii trezeste din betie, face plantele sa dea recolte in sere mai bogate si mai frumoase, iar in Germania femeile nasc pe piesele sale.
Ascultati muzica lui Iovu in pace, cand aveti nevoie, cand sunteti tristi si obositi


3 comentarii:

  1. foarte interesant. iti multumesc pentru ca ni l-ai scos in cale si noua.

    RăspundețiȘtergere
  2. -STIMATE DOMNULE GHEORGHE IOVU .PENTRU NOI CEI CE V-AM CUNOSCUT PRIN INTERMEDIUL TV SI AL POSTURILOR OTV SI DDTV SANTETI DUPA PAREREA MEA UN NEPRETUIT DAR DIVIN TRIMES DE DUMNEZEU NOUA PAMANTENILOR SI IN SPECIAL POPORULUI ROMAN DIN CARE FACETI PARTE SI DUMNEAVOASTRA.MUZICA DUMNEAVOASTRA ESTE INALTATOARE -DUMNEZEASCA SI RELAXANTA IN ACELASI TIMP.ESTE VINDECATOARE A SUFLETELOR NOASTRE SI AVIETI NOASTRE ATAT DE AGITATE SI STRESATE DE FIECARE ZI.PARCA NU MAI AVEM TIMP SA ASCULTAM SI SA IUBIM PE SEMENUL NOSTRU POATE MAI PUTIN NOROCOS SI NECAJIT SI IMPOVARAT DE GREUTATI SI SUFERINTE .PRIN ACEASTA MUZICA AR TREBUII SA NE INALTAM SUFLETELE SI SA NE APLECAM CU MAI MULTA DRAGOSTE CATRE APROAPELE NOSTRU ORICARE AR FII EL CACI CU TOTII SANTEM CREATIA LUI DUMNEZEU SI NE-A LASAT DUMNEZEU PE ACEST PAMANT SA NE IUBIM SI AJUTAM NU SA NE DUSMANIM -DENIGRAM SI SA NE URAM UNII PE ALTII.DUMNEZEU ESTE DRAGOSTE SI IUBIRE .DE ACEA SA INCERCAM SA NE SCHIMBAM CU TOTII SI SA FIIM SOLIDARI SI SPRIJINITORI UNI ALTORA PE TOATE PLANURILE CACI DUMNEZEU ASTEAPTA DE LA NOI IUBIRE -JERTFELNICIE SI INTRAJUTORARE UMANA CACI NICI UNUL DINTRE NOI NU PLECAM CU NIMC PE CEALALTA LUME DACAT CU FAPTELE BUNE SI TOT CEA CE AM FACUT BUN SAU RAU IN ACEASTA VIATA .MULTA SANATATE STIMATE DOMNULE IOVU SI TOT BINELE DIN LUME VI-L DORESC ALATURI DE CEI DRAGII DUMNEAVOASTRA .CU RESPECT DEOSEBIT -STIMA SI CONSIDERATIE PENTRU INTREAGA ACTIVITATE DESFASURATA -DL ION CRISTIAN BUCURESTI TEL CONTACT -0743044098 .MIERCURI 28 DEC 2011 ORA 20 .58.PM.

    RăspundețiȘtergere