duminică, 17 octombrie 2010

Programati concediul de iarna din timp . O statiune foarte frumoasa este RANCA !


Cei care inca nu si-au facut rezervarile le spun sa se grabeasca .Deja multe din statiuni nu mai au locuri. Pentru impatimiti sportului ...si nu numai va recomand Ranca .Ranca este o statiune de munte, se afla la poalele varfului Papusa, situata la o altitudine de 1600m ceea ce ofera statiunii peisaje pitoresti si un aer foarte curat. In statiune exista hoteluri care pregatesc pentru fiecare sezon pachete promotionale, restaurante foarte bune cu mancaruri traditionale romanesti si tot la Ranca se pot practica numeroase sporturi indiferent de anotimp.

Statiunea Ranca este ideala pentru cei care iubesc adrenalina, deoarece aceasta este dotata cu doua partii naturale, teleski, nocturna, pentru practicarea sporturilor de iarna: snowboarding, schi si foarte important babyski special pentru cei mici care doresc sa invete sa schieze.
Ranca dispune de mai multe centre pentru distractia turistilor, centre de inchiriat atv-uri pretul fiind de 80-100 ron pe ora, snowmobile 120-150 ron pe ora, zborul cu parapanta, si numeroase trasee turistice care pot fi strabatute cu masini de teren, motociclete de teren si multe alte distractii.
Viziteaza acum statiunea Ranca, ideala pentru o vacanta plina de adrenalina, de noi distractii si aer curat. Cai de acces: soseaua Transalpina situata la cea mai mare altitudine din Romania (2.145m).
Nu uitati pentru o asa calatorie sigur aveti nevoie de cauciucuri de iarna si ...eventual lanturi !

2 comentarii: