luni, 16 mai 2011

Bronz organic, pentru o piele sanatoasa


Pielea bronzata este foarte sexy si atragatoare, iar femeile stiu acest lucru, motiv pentru care nu refuza nicio metoda prin care tenul lor sa devina aramiu. Daca in anii trecuti solarul era la mare cautare, acesta pare acum sa fie lasat in urma in favoarea bronzului organic.

Bronzarea organica pare sa fie pana in prezent cea maisanatoasa metoda de colorare a pielii, aceasta realizandu-se prin intermediul unui tub de spray in interiorul caruia se afla in mare parte doar ingrediente naturale.

Substantele care stau la baza bronzului organic sunt sfecla de zahar, diverse plante, antioxidanti si uleiuri esentiale, ingrediente care coloreaza pielea si o hidrateaza in acelasi timp. Solutia pulverizata pe piele nu contine alcool sau aerosoli toxici, ceea ce o face sa fie in regula.


Bronzarea organica a aparut ca urmare a blamarii intense a razelor nocive ale soarelui si a aparatului de solar care imbatranesc prematur pielea si care, folosite intens, pot provoca chiar si cancer de piele.


Bronz perfect in 5 minute


Bronzarea organica este un procedeu care dureaza in jur de 5 minute. In numai cateva clipe, pielea ta va arata ca dupa cateva ore bune de plaja. Bronzul organic nu arde pielea, nu ustura si nu pateaza. Este o metoda absolut sigura pentru a avea o piele ciocolatie.


Reguli de urmat:


Inainte de a merge la salonul de bronzat, trebuie sa urmezi doua reguli simple:


Exfolierea pielii – pentru ca bronzul sa tina mai mult timp pe piele, produsul trebue sa fie asezat pe o piele perfect curata, lipsita de celule moarte. Un gomaj realizat acasa, cu produse naturale, iti vor pregati pielea pentru bronzarea organica.


Fara creme sau parfum
– in ziua in care mergi la salon pentru bronzare organica, nu este recomandat sa utilizezi produse de hidratate sau parfum. Pielea trebuie sa fie perfect curata, spalata doar cu sapun sau gel de dus.


Fara dus dupa bronzare! Timp de 8 ore de la procesul de bronzare organica, nu ai voie sa faci dus sau sa aplici pe piele produse de ingrijire.(sursa sanatate.acasa.ro)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu