miercuri, 26 ianuarie 2011

5 trucuri rapide de infrumusetare


Luni, 24 Ianuarie 2011
5 trucuri rapide de infrumusetareFemeile sunt mereu sub observatie, cel mai mic defect este imediat remarcat. Din pacate insa nu avem mereu timp sa ne ingrijim atat de mult pe cat ne-am dori. Putem insa sa apelam la trucuri rapide de infrumusetare, la indemana oricand, mai ales cand suntem grabite si nu dispunem de prea mult ragaz.

1. Par cu volum instant

Daca dimineata parul tau arata obosit si "plouat", invioreaza-l cu urmatorul truc: uda-ti putin parul pentru a aseza firele rebele, dupa care usuca-ti parul cu foehnul, dat pe aer cald, dupa care da drumul la aerul rece, tinand capul aplecat in fata timp de cateva minute. Vei vedea ca parul va avea mult mai mult volum decat dupa trezirea din pat.

2. O piele frumoasa

Daca iti doresti o piele perfecta in scurt timp, chiar azi de exemplu, poti trisa folosind un produs cosmetic la care poate nu te-ai gandit pana acum. Nu, nu este vorba de fond de ten, nici de pudra, nici de baza de machiaj sau toate la un loc, ci este vorba despre gel autobronzant.

Acesta are o consistenta mai fluida, potrivita pentru pielea tenului. Intinde cu grija produsul pe fata, gat si decolteu, iar pielea ta va arata brusc mai sanatoasa si mai tanara. Ai mare grija insa la nuanta, deoarece nu trebuie sa vina intr-un contrast prea mare cu nuanta obisnuita a pielii tale.

3. Un ten mai luminos

Baza de machiaj si anticearcanul sunt doua produse cosmetice care iti pot ajuta tenul sa arate mai luminos. Astfel, dupa ce aplici baza de machiaj, aplica anticearcan cu atentie in zona de sub ochi, acordand mai multa atentie colturilor ochilor. Apoi acopera ridurile de expresie prin tamponare cu anticearcan pe care l-ai intins mai intai pe degete.

4. Manichiura rapida

Daca ai obiceiul sa iti faci manichiura exact cu putin timp inainte sa pleci sau apare urgent ceva de facut, iar oja ta nu este inca uscata, poti grabi procesul daca introduci mainile intr-un recipient cu apa foarte, foarte rece.

5. Buze mai pline

Foloseste un gloss transparent sau cu o nuanta naturala pentru a putea conferi buzelor tale un aspect de plin. Aplica-l pe buze inainte de ruj sau lipstick colorat. Cauta produse care contin ingrediente ca ceramida sau vitamina E.
stilfeminin.ro

Un comentariu:

  1. Foarte interesanta si folositoare postarea!
    Hey !:">
    Ai un blog award de la mine : http://charmy-bunny.blogspot.com/2011/01/my-first-blog-award.html

    (\_ _/) ♥
    (='.'=)♥
    (\_ _/) ♥
    Kisses from Honeÿ Bunny!

    RăspundețiȘtergere