luni, 24 ianuarie 2011

Genti de zi pentru iarna 2011

Genti de zi pentru iarna 2011Suntem in plin sezon rece, iar geanta este unul dintre cele mai cautate accesorii. Ne plictisim foarte repede de gentile pe care le avem si mereu ne face cu ochiul cate un model nou. Daca iti doresti o noua achizitie pentru garderoba ta, vezi si propunerile noastre pentru acest sezon. Ai la dispozitie nenumarate modele pe care le gasesti la brandurile prezente in Romania, adunate la un loc in functie de diverse criterii.

Daca iti place blana, care reprezinta unul dintre cele mai importante trenduri ale acestei ierni, o poti purta si prin intermediul unei posete captusite cu blana, care se potriveste de minune cu anotimpul rece. Trendul este prezent atat la mari case de moda, cum ar fi Chanel, cat si la brandur


i precum Furla, Aldo sau Meli Melo.

aldo5.jpg
aldo7.jpg
chanel_geantablana.jpg
furla4.jpg
melimelo5.jpg
melimelo6.jpg


Daca pentru tine, geanta de zi este echivalenta neaparat cu pragmatismul si cu comfortul, poti alege genti incapatoare, de mari dimensiuni, care sa iti poata stoca toate pachetele adunate intr-o zi obisnuita cu multe drumuri de facut.


accesorize7.jpg
aldo1.jpg
aldo3.jpg
benvenuti1.jpg
furla3.jpg
melimelo3.jpg



Daca dimpotriva, iti doresti o geanta cat mai mica, usor de purtat, care sa nu iti ingreuneze umarul, poti opta pentru genti de zi de mici dimensiuni, majoritatea gen postas, care iti pot primi strictul necesar de zi cu zi.


accesorize3.jpg
aldo2.jpg
aldo4.jpg
benvenuti3.jpg
benvenuti4.jpg
killah1.jpg
melimelo1.jpg
melimelo2.jpg
melimelo4.jpg


Unele dintre noi isi doresc o geanta de zi deosebita, care sa atraga atentia. Asa ca, daca te recunosti in categoria celor care nu suporta gentile de zi banale si atat de comune, poti alege genti cu diverse imprimeuri colorate, atipice, sau cu imprimeuri inspirate de portul popular, asa cum iti propune Accesorize.

accesorize10.jpg
accesorize2.jpg
accesorize4.jpg


Pentru femeile care pun pe primul plan cariera si care trebuie sau pur si simplu isi doresc sa arate zi de zi impecabil si cat mai profesionist, exista o paleta larga de modele de genti office , care prezinta trei avantaje: sunt incapatoare, practice si pot fi purtate si zi de zi, dar si la intalnirile de afaceri, fara sa fie nevoie de o schimbare anume.

accesorize5.jpg
benvenuti5.jpg
deichmann3.jpg
furla2.jpg
ilpasso1.jpg
ilpasso2.jpg


Pentru femei, detaliile conteaza, asa ca nu de putine ori ne surprindem ca ne dorim neaparat o poseta cu o bareta sau, dimpotriva, cu doua.

Asa ca iti propunem pe de o parte genti cu o singura bareta:

accesorize1.jpg
accesorize12.jpg
accesorize6.jpg
accesorize9.jpg
benvenuti6.jpg
furla6.jpg


Si pe de alta parte genti cu doua barete. Alegerea iti apartine.

accesorize13.jpg
accesorize14.jpg
accesorize15.jpg
accesorize16.jpg
aldo8.jpg
benvenuti2.jpg


Iar daca esti o fire mai romantica si iti place sa porti tot timpul lucruri cat mai feminine, chiar si cand vine vorba de genti, poti opta pentru modele cu imprimeuri florale, cu un design asemanator unei fuste cu volane sau cu aplicatii de flori textile si cu aspect vintage.


Marinela Gheorghe

aldo6.jpg
lafemme1.jpg
lafemme2.jpg

stilfemin.ro / foto hepta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu