miercuri, 26 ianuarie 2011

Ce schimbare! Cum arătau vedetele când s-au lansat şi cum arată acum

Vremurile şi moda s-au schimbat, insă nu doar ele şi-au pus amprenta pe modul in care arată unele vedete. Ba din contră, unele celebrităţi autohtone par să nu fi fost atinse nici măcar de trecerea timpului, părând că întineresc pe zi ce trece. "De vină" pentru aceste modificări sunt în câteva cazuri şi operaţiile estetice sau tehnicile moderne de întreţinere şi înfrumuseţare. Avem şi unele situaţii, mai ales în ceea ce priveşte vedetele masculine, care nu s-au schimbat atât de mult. Ce părere aveţi? Arată mai bine acum sau arătau mai bine în urmă cu cinci, 10 sau chiar mai mulţi ani?

Claudia Pavel si Giulia Anghelescu

Pe vremea când făceau parte din trupa Candy, Giulia Anghelescu (dreapta) şi Claudia Pavel (stânga) erau două adolescente inocente şi simpatice. Acum sunt adevărate dive, sexy ţi apetisante. Nici nu-ţi vine să crezi că au arătat vreodată ca nişte fete simple.

Exotic - Costin Nae

Fetele care în 1998 au format trupa Exotic par încrezătoare în forţele proprii, iar la vremea respectivă erau considerate şi extrem de sexy. O astfel de costumaţie, în prezent, ar stârni râsul. Mai jos, Julia Jianu, Andreea Bănică şi Claudia Pătrăşcanu, aşa cum arată în prezent.

Dacă Julia, Andreea şi Claudia ar fi apărut în faţa publicului arătând aşa, acum 10-12 ani, probabil că ar fi creat furori şi mai mari, sau din contră, ar fi fost considerate prea... exagerate pentru acele vremuri mai cuminţi.

Andreea Antonescu şi Andreea Bălan, pe vremea când erau două puştoaice care formau trupa AndreÎn prezent, cele două sunt aproape de nerecunoscut. Mai ales Andreea Antonescu, deoarece s-a vopsit blondă şi poartă lentile de contact albastre.

Asia si Anca Neacsu

Fetele de la ASIA nu s-au schimbat extrem de mult. Cel puţin, Anca Neacşu este tot blondă, veselă şi gălăgioasă.

Irina Nicolae (foto jos, stanga) este la fel de simpatică, a rămas tot brunetă şi adoptă un stil sexy, dar clasic şi simplu.

Cel mai mult s-a schimbat Sorana (foto jos, dreapta), care părea o puştoaică banală, iar acum este o adevărată divă sexy.

Irina si Sorana de la Asia

Mihai Mitoşeru nu era nici macho, nici simpatic.... nicicum. Ei bine, în prezent, actorul arată senzaţional. A tras la greu de fiare, a trecut pe la comestică şi a avut parte de o transformare uimitoare.

Mihaela Radulescu - fotografii Marius Paun si Ionel Puica
Mihaela Rădulesc pare să fi întinerit. In imaginea din dreapta, vedeta avrea aproximativ 30 de ani, iar acum la 41 de ani este mult mai sexy, are un corp de adolescentă şi parcă a scăpat şi de riduri. În plus, graţie implanturilor cu siliocn are şi un bust mai generos.



libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu