joi, 6 octombrie 2011

Ce fac vedetele pentru a scapa de celulita - cateva trucuri


Celulita – trucurile vedetelor impotriva celulite
Sursa foto: Hepta
Exista diverse metode pentru a scapa de diferitele probleme ale pielii. Trucurilevedetelor impotriva celulitei iti dezvaluie secretul necesar pentru a combate aceasta afectiune a pielii.

Vedetele de la Hollywood, precum si cele din industria muzicala apeleaza la ajutor profesionist, precum si la diverse tratamente pentru a scapa de kilogramele in plus, precum si de posibilele disproportii ale trupului lor.

Inspira-te si tu din trucurile lor pentru a-ti mentine o silueta fara cusur.

Una dintre cele mai mari probleme ale pielii, care le da bataie de cap multor femei este, fara indoiala, celulita. Aceasta afectiune iti strica imaginea impecabila si poate provoca diverse probleme de lunga durata asupra organismului. Prin urmare, daca esti la curent si ai la dispozitie ultimele inovatii tehnologice in ceea ce priveste piealea si corpul, le poti folosi cu incredere.

Ponturile de top ale vedetelor includ atat tratamente accesibile, cat si tratamente mai scumpe, care sunt dinsponibile in clinici de frumusete specializate. Iata care sunt trucurile vedetelor impotriva celulitei care sunt disponibile pe piata.

Lipomasajul


Unul dintre cele mai pormovate tratamente pentru a scapa de celulita sau pentru a preveni aparitia ei timpurie este lipomasajaul.

Acest tratament dermatologic actioneaza asupra celulelor de grasimeprintr-o tehnica de masaj mecanica. Vedetele apeleaza la aceasta metoda in clinici sau centre de frumusete, unde specialistii le asigura sesiuni de recuperare ce au drept scop indepartarea celulelor de grasime care pot fi ascunse sub straturile delicate ale pielii si pot produce celulita .

Pe langa faptul ca provoaca dizolvarea celulelor de grasime, aceasta metoda revitalizeaza pielea si o face sa para mai tanara. Unul dintre principalele avantaje ale acestei tehnici este intr-adevar faptul ca te scuteste de multe experiente dureroase si ofera, in schimb, un masaj calmant care stimuleaza pierderea in greutate, precum si un proces de detoxifiere. Manechinele sunt cele mai mari fane ale acestui tratament si vedete de la Hollywood precum Kate Hudson, Angelina Jolie, precum si Cameron Diaz.

Power Plate

Exercitiul este una dintre cele mai bune metode pentru a scapa decelulele de grasime si pentru a preveni aparitia celulitei de la o varsta timpurie. Intr-adevar, uneori, cand deja celulita si-a facut aparitia, este necesar sa adopti metode mai severe si un program regular de exercitii pentru a inlatura efectele vizibile ale acestei afectiuni.

Power Plate este unul dintre echipamentele de exercitii cele mai populare folosit pentru sculptarea siluetei si pentru mentinerea sanatatii intr-o forma impecabila.

Acest mecanism magic foloseste vibratiile pentru a lansa eliminareacelulelor de grasime din corp si pentru a stimula circulatia sangelui in tot organismul sau doar in anumite zone pe care tu le alegi.

Insista mai mult asupra zonelor delicate si foloseste Power Plate drept metoda calmanta si mai putin obositoare care te poate ajuta sa iti mentii corpul intr-o forma tonifianta.

Kylie Minogue, Madonna si Cindy Crawford sunt doar cateva dintre vedetele care folosesc Power Plate.

Impachetarile corporale


Impachetarile corporale au fost considerate intotdeauna cele mai eficiente si mai fabuloase metode folosite pentru a scapa de centimetri in plus, precum si de petele critice ale corpului.

Ba mai mult, sunt folosite de catre vedete pentru a evita aparitia celulitei. Ciocolata, argila sau diferitele alge folosite de catre profesionisti asigura clientilor un tratament calmant si relaxant.

Aceste impachetari presupun diverse ingrediente din plante si solutii care sporesc detoxifierea corespunzatoare a organismului. In plus, caldura joaca un rol esential deoarece sporeste efectul benefic al diverselor formule pentru a combate acumularea celulelor de grasime si diferitele straturi ale pielii.

Paris Hilton, Kate Winslet sau Jennifer Aniston sunt fane devotate ale acestui tratament miraculos.

Mezoterapia

Una dintre cele mai scumpe si profesioniste metode de combatere acelulitei este mezoterapia. Seriile de injectari actioneaza in zona coapselor, abdomenului sau a feselor, pentru a preveni acumulareacelulelor de grasime in straturile pielii si pentru a spori eliminarea corespunzatoare a agentilor liberi care contribuie la aparitia celulitei.

Intr-adevar, procedura nu este la fel de placuta precum masajul sau impachetarile corporale, dar popularitatea ei nu este pusa la indoiala.

Vedetele viziteaza diverse centre de frumusete si isi fac zilnic astfeld e injectari care garanteaza un efect imediat si vizibil in scurt timp.

Elle McPherson, Angelina Jolie, pana si Brad Pitt sunt printre vedetele care folosesc aceasta metoda.

Intr-adevar, nu este cea mai potrivita tehnica la inceputul aparitiei celulitei. In schimb, o serie de exercitii fizice precum si o dieta echilibrata pot produce miracole asupra corpului si organismului tau in general. (sursa www.stilfeminin.ro)

2 comentarii:

  1. Doamnelor incercati masajul terapeutic. Chiar va pot ajuta, iar sedintele sunt la super pret. Suna la 0746 379 467 nu e reclama, incerc sa va ajut pentru ca si eu m-am confruntat cu aceasta problema si am reusit prin masaj.

    RăspundețiȘtergere