duminică, 13 martie 2011

Adevăr sau minciună? 19 martie, ziua în care se cutremură Pământul

Se apropie sfârşitul lumii? Dacă ar fi să dăm crezare teoriilor alarmiste care au fost puse în circulaţie în ultimele zile, răspunsul este afirmativ. După ce, vreme îndelungată, omenirea a trăit sub teroarea lui 2012, acum pare să se contureze o nouă dată în care vom fi "zgâlţâiţi" din temelii: 19 martie 2011. Acesta este momentul în care, potrivit unor experţi în astronomie şi astrologie, ceva cumplit, de exemplu cutremure ori uragane, ar putea să ne tulburele liniştea. Şi totul pentru că Luna se va găsi sâmbăta viitoare în cel mai apropiat punct de Terra din ultimii ani.

Omenirea e în pericol! Sfârşitul lumii s-a mutat din 2012 în 2011! Pe 19 martie 2011, mai exact. Acestea sunt teoriile care, de o bună bucată de vreme, sunt prezentate intens în presa internaţională. Nebunia s-a stârnit după ce astronomii au anunţat că sâmbăta viitoare vom avea Lună Plină. Nimic ieşit din comun până aici, doar că, tot atunci, potrivit experţilor, satelitul natural al Pământului se va afla la o distanţă incredibil de mică de planeta noastră, respectiv 356.578 de kilometri, în condiţiile în care între Lună şi Terra se află, în medie, 384.000 de kilometri.


Mai pe înţelesul tuturor, pe 19 martie, vom vedea Luna mai mare şi mai strălucitoare decât de obicei. Dacă cerul va fi senin, cu 15% mai mare şi cu 30% mai strălucitoare. Dar lucrurile nu se rezumă numai la atât. Există zeci de savanţi care susţin că, sâmbăta viitoare, apropierea incredibilă dintre Lună şi Terra ne va da peste cap. Unii vorbesc despre cutremure devastatoare, uragane şi chiar despre trezirea la viaţă a unor vulcani. Şi pentru a demonstra că aceste spuse nu sunt doar vorbe în vânt, susţinătorii teoriei "19 martie- dezastru planetar" aduc în sprijin elemente din istoria recentă. De fiecare dată când aceste "Super Luni" au apărut pe cer, în 1955, 1974, 1992 şi 2005, au avut loc catastrofe. De exemplu, cutremurul devastator şi tsunami-ul care au aruncat paradisul indonezian în haos în decembrie 2004 au avut loc cu două săptămâni înainte de perigeul lunar din ianuarie 2005. Există, însă, specialişti care susţin că totul nu este decât o furtună într-un pahar cu apă şi că Luna Plină nu ne va aduce decât insomnii şi o oarecare predispoziţie către visare şi meditaţie. Rămâne de văzut care tabără a avut până la urmă dreptate: cea a susţinătorilor teoriei că Luna Plină va aduce cu sine calamităţi naturale de proporţii, ori cea a susţinătorilor ideii că pe 19 martie nu se va întâmpla nimic ieşit din comun.

Vom avea nervii întinşi la maximum! Violuri şi crime înfricoşătoare în serie

Astrologii trag semnalul de alarmă! Vom avea nervii întinşi la maximum în următoarele zile şi vom fi expuşi unor incidente nefaste. Dacă ţara noastră nu va fi zguduită de un cutremur de proporţii în această perioadă, nu vom scăpa de descărcări energetice. Pentru că Luna va fi cu peste 20.000 de km mai aproape de noi decât de obicei vom fi foarte agitaţi, vom intra în conflicte, iar multe dintre certuri se vor solda cu crime dintre cele mai înfricoşătoare.

Din iulie vin cutremurele şi inundaţiile


Săptămâna viitoare, Pământul se va afla la cea mai mică distanţă de Lună din ultimii 19 ani. Din punct de vedere astrologic, fenomenul ne va influenţa în mod direct starea psihică, emoţională. Iar problemele vor continua cel puţin până la jumătatea lunii mai. "Vor avea loc o serie de evenimente neaşteptate, cu descărcare mare de energie, de la boli până la nenorociri grave. Vor fi foarte multe certuri distructive, violuri şi crime groaznice", spune astrologul Cristina Vanea. Dar previziunile pe termen lung nu sunt deloc îmbucurătoare. Dezastrul la nivel mondial va începe odată cu venirea lunii lui Cuptor. "Din luna iulie, până în anul 2015, cu mici pauze, vor avea loc evenimente nefaste. Se întrevăd cutremure, alunecări de teren şi incendii", mai spune astrologul Cristina Vanea.

Autori: Alina Creanga, Ionela Chircu cancan

3 comentarii:

  1. Un articol foarte interesant!! Multumim pentru informatii !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. da e interesant .dar nu shtiu pe cit este de corect....da am mai auzit ca pe data de 19 martie se va intimpla asha ceva .dar sa vedem....

    RăspundețiȘtergere
  3. Luna este clar ca influenteaza... Cat timp aceasta este "in stare" sa creeze maree, practic anuland o parte din gravitatia pamantului, ar fi posibil sa influenteze si mai mult decat "apa". Am observat ca aveti introdus in blog horoscopul. Atfel fac o presupunere ca ma veti intelege daca voi afirma ca luna ma influenteaza si pe mine, fiind astrul ce reprezinta zodia mea, racul. De cateva zile reusesc sa dorm numai 4 sau 5 ore pe noapte maxim. Ciudat, dar tinand cont de faptul ca atunci cand este luna plina am energie mai multa decat de obicei, tind sa cred ca si in acest caz luna este de vina :). Astfel pot afirma ca luna ne va influenta cel putin pe noi oamenii daca nu Pamantul.
    Mi-am dat si eu cu parerea :)
    Cu respect, va salut!

    RăspundețiȘtergere