joi, 28 aprilie 2011

5 miracole pentru tine . Ingrijirea pielii

PROTEJEAZA PIELEA CU VECHIME
Pielea de pe fata este cea mai subtire si , cu cat este mai batrana , cu atat poate fi mai subtire si uscata . Va avea nevoie de protectie suplimentara si de hidratare , asa ca foloseste des creme hidratante si evita lotiunile tonifiante agresive.

ATENTIE LA BETA-CAROTEN
Beta-carotenul , un puternic antioxidant natural cu efect antiimbatranire , este un pigment care se gaseste in legumele si fructele proaspete ,colorate in galben si rosu , pe care corpul il converteste in vitamina A , utila pentru a genera celulele noi. Asigura-ti doza zilnica necesara din caise , piersici, nectarine , cartofi dulci, morcovi si verdeturi.

CAUTA SELENIUL
Pestele, carnea rosie , puiul , cerealele si ouale contin seleniu, un antioxidant care actioneaza impreuna cu vitamina E impotriva agentilor poluanti , combatand imbatranirea pielii si cancerul . Seleniul se gaseste in cantitati mari in nuci , seminte si avocado.

INCEPE DEVREME
Pentru a obtine efecte maxime , e mai bine sa incepi folosirea cremelor antiimbatranire imediat ce ajungi la varsta de 30-40 de ani.Mai devreme consistenta lor prea bogata s-ar putea sa fie prea grea pentru piele.

FARA GRIMASE
Facand des grimase sau adoptant preponderent o anumita expresie faciala ,favorizezi aparitia liniilor si a ridurilor dintre sprancene si ochi. Vei reusi sa impiedici aparitia acestora doar constientizand expresiile fetei(mai ales in plin soare). sursa "1001 miracole pentru imfrumusetare"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu