luni, 11 aprilie 2011

5 secrete pe care un sot nu ti le va spune niciodata

5 secrete pe care un sot nu ti le va spune niciodataEsti casatorita de mai mult sau mai putin timp. Crezi ca stii totul despre sotul tau, desi recunosti in sinea ta ca exista momente in care ti se pare ca are ceva e ascuns... Urmareste urmatoarele5 secrete pe care barbatii stiu sa le ascunda cat mai bine de tine.

1. Da, ma uit dupa alte femei, dar asta nu inseamna ca vreau sa te parasesc.

Barbatii se uita dupa alte femei toata viata, chiar daca sunt casatoriti. E o realitate pe care noi, femeile, o acceptam foarte greu. De fapt, multe discutii aprinse, certuri si chiar divorturi pot aparea de la o banala privire indreptata spre o alta femeie. "Te-ai uitat dupa ea? E mai frumoasa decat mine? Iti place de ea?" Recunosti toate aceste replici?

Incearca insa sa nu exagerezi. Chiar daca un barbat si cu atat mai mult sotul tau, se uita la alte femei, o simpla privire nu inseamna ca are de gand sa te paraseasca pentru altcineva. Gandeste-te ca poate si tie iti atrage atentia un barbat frumos care trece intamplator pe langa tine...

2. Uneori merg la fotbal ca sa nu mai stau langa tine

Sotul tau nu iti va spune in fata ca vrea sa plece la fotbal cu baietii numai ca sa scape de tine. Iti va spune ca merge sa faca miscare, ca se intalneste cu prietenii si ca merge sa mai ia aer... Minciuni! De fapt are un alibi in momentul in care vrea sa te evite, astfel ca un meci de fotbal e tot ce are nevoie.

3. Faptul ca eu castig banii in casa ma face sa ma simt bine

Ti se intampla ca sotul tau sa iti reproseze ca el castiga mai multi bani decat tine? Stai linistita, nu o face decat sa iti aduca aminte cat de mult munceste si cat de important este el in viata ta.

Barbatii se simt mult mai bine atunci cand ei conduc. Un barbat nu poate accepta ca sotia sa castige mai mult decat el. Asa ca lasa-l sa simta ca el este barbatul in casa si ca meritul e in mare parte al lui. El se va simti bine, iar tu te vei simti protejata.

4. Desi ma plang mereu, imi place sa repar ce strici tu

Regreti de fiecare data cand strici ceva. Nu de alta, dar te-ai saturat sa il rogi si sa ii amintesti in nenumarate randuri sotului tau sa repare usa pe care tu ai stricat-o de acum o luna.

Afla insa ca lui ii place sa se simta util in casa, la treburile casnice. El e barbatul in casa si are responsabilitatile lui.

5. Te iubesc mai mult cu fiecare an

Barbatii nu se vor mai avanta in declaratii de dragoste odata ce au trecut ceva ani de la casatorie... Insa chiar daca nu ti-o spune, sa stii ca sotul tau te iubeste mai mult cu fiecare an. Stie ca tu ii vei fi mereu aproape, la bine si la rau. Si in orice caz, alegerea lui e pentru o viata intreaga. Trebuie doar sa vezi si tu asta. stilfeminin.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu