duminică, 2 mai 2010

ADEVARUL DESPRE BATOANELE DE SLABIT


ARD GRASIMILE

FALS - nimic mai fals , cel mult putem spune ca ne tine in forma , datorita numarului mic de calorii.

POT INLOCUI O MASA

FALS - daca inlocuiesti cele trei mese cu batoane apar stari de oboseala , ameteli , nervozitate . De ce ? Pentru ca aceste batoane sunt sarace in vitamine ,substante minerale si proteine.

I-TI DAU ENERGIE

FALS - cuvantul " energie" mentionat pe ambalaj iseamna de fapt multe calorii date de cereale si faina rafinata. Energia va fi de putina durata si s-ar putea sa ai surpriza sa te trezesti si cu cateva kilograme in plus.

SUNT SANATOASE

FALS - contin ciocolata vegetala mai exact margarina nerecomandata in diete , grasimi saturate periculoase pentru sanatatea omului , dectroza si fructoza odata ajunse in sange i-ti afecteaza pancreasul .

I-TI DAU SENZATIA DE SATIETATE

Aldin
ADEVARAT - i-ti da senzatia de satietate pentru cateva ore , deoarece este bogat in fibre vegetale. Alege batoanele cu proteine de origine animala , deoarece i-ti vor tine de foame mai mult timp .

SUNT O EXCELENTA GUSTARE

ADEVARAT - daca ai chef de ceva dulce poti rontai un baton , dar ai grija ce mananci dupa gustare , mesele trebuie sa fie usoare cu multe legume si mancaruri slabe altfel in loc sa slabesti poti sa ai surpriza sa te ingrasi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu