duminică, 2 mai 2010

ADEVARUL DESPRE BATOANELE DE SLABIT


ARD GRASIMILE

FALS - nimic mai fals , cel mult putem spune ca ne tine in forma , datorita numarului mic de calorii.

POT INLOCUI O MASA

FALS - daca inlocuiesti cele trei mese cu batoane apar stari de oboseala , ameteli , nervozitate . De ce ? Pentru ca aceste batoane sunt sarace in vitamine ,substante minerale si proteine.

I-TI DAU ENERGIE

FALS - cuvantul " energie" mentionat pe ambalaj iseamna de fapt multe calorii date de cereale si faina rafinata. Energia va fi de putina durata si s-ar putea sa ai surpriza sa te trezesti si cu cateva kilograme in plus.

SUNT SANATOASE

FALS - contin ciocolata vegetala mai exact margarina nerecomandata in diete , grasimi saturate periculoase pentru sanatatea omului , dectroza si fructoza odata ajunse in sange i-ti afecteaza pancreasul .

I-TI DAU SENZATIA DE SATIETATE

Aldin
ADEVARAT - i-ti da senzatia de satietate pentru cateva ore , deoarece este bogat in fibre vegetale. Alege batoanele cu proteine de origine animala , deoarece i-ti vor tine de foame mai mult timp .

SUNT O EXCELENTA GUSTARE

ADEVARAT - daca ai chef de ceva dulce poti rontai un baton , dar ai grija ce mananci dupa gustare , mesele trebuie sa fie usoare cu multe legume si mancaruri slabe altfel in loc sa slabesti poti sa ai surpriza sa te ingrasi.

Un comentariu:

  1. Am o femeie în vârstă de 40 de ani. Am testat pozitiv herpesul genital (HSV1-2) în 2016. Aveam focare grave. EXTREM DE DOLORANT. Am încercat diferite tipuri de medicamente și tratamentul de către medicii de care știam că era de folos. În urmă cu șase luni, căutam cu disperare online remedii utile pentru vindecarea herpesului genital (HSV1-2), pe care am dat peste câteva remedii utile despre modul în care DR.WEALTHY ajută atât de mulți oameni în vindecarea herpesului genital (HSV1-2) cu ajutor pentru tratamentul pe bază de plante, deoarece și eu cred că există cineva undeva în lume care poate vindeca complet herpesul. Cu toate acestea, în ultimele 2 luni, am urmat protocolul său de herpes și a oprit complet toate focarele! Spre marea mea surpriză am fost vindecat complet urmând protocolul medicinii sale pe bază de plante. Nu vă lăsați descurajați de medicii. Există un remediu pentru HSV cu ajutorul ierburilor și rădăcinilor de către un medic specialist în plante medicale. Dr. DR.WEALTHY este atât de amabil și sincer cu tratamentul său pe bază de plante, contactați-l cu amabilitate pentru mai multe informații Via wealthylovespell@gmail.com sau WhatsApp DR la +2348105150446 sau vizitați blogul său https://wealthylovespell.blogspot.com
    Veți avea noroc ca mine astăzi dacă aveți curajul să-l contactați și să-i ascultați instrucțiunile.

    RăspundețiȘtergere