luni, 28 iunie 2010

Tendinte manichiura vara 2010

Tendintele in manichiura pentru vara 2010

Majoritatea tendintelor in moda chiar nu pot fi urmate literalmente – la urma urmei cine va purta tricourile taiate din colectia Balmain sau rochiile complet transparente de la Valentino fara nimic sub??

Tendintele de beauty sunt insa cu totul alta poveste, pe acestea chiar le putem urma cu sfintenie, mai ales pentru ca ne plictisim repede de un look de machiaj sau de un anumit stil
de manichiura. Eu una sunt mereu in cautarea urmatoarei nuante superbe de lac de unghii…

Pe timpul iernii trecute, nuantele preferate de designer si stilisti pentru a “ilustra” mai bine tema unei colectii au fost inchise, culori de pamant si altele foarte aprinse. Chanel a lansat pe piata trendul unghiilor de culoarea jadului si acum pentru primavara ne aduce nuante de roz pastel, taupe si bej.

Companiile cosmetice au preluat trendurile de mai jos si ne aduc variantele mai ieftine ale noilor stiluri de manichiura. Trebuie doar sa ai rabdare sa cauti in catalogul de culori si sa gasesti exact ceea ce ti se potriveste.

Nuantele pastel au aparut initial pe pleoapele modelelor din show-urile Nanette Lepore, Victor & Rolfe si Luella, apoi au devenit noul trend in materie de manichiura. Roz, albastru, verde pastel sunt ultimele nuante adaugate de firmele cosmetice in portofoliul lor pentru vara 2010. Poarta-le cu mandrie pentru a-ti evidentia si mai bine pielea frumos bronzata.



Unghiile simple, in nuante de gri petrol si gri cu nuante de maro, sunt propuse pentru sezonul primvara/vara 2010 de catre cei de la Chanel si Dior. In ceea ce priveste dimensiunea si forma unghiilor, acestea devin mai scurte si cu o forma usor rotunjita. Daca ai decis sa renunti la negru sau rosu inchis, atunci noul gri mat este perfect pentru tine!

OPI si Givenchy mizeaza in aceasta primavara pe lacuri de unghii in culori electrizante. Nuantele de coral si corai vor fi la mare cautare in aceasta vara, mai ales dupa ce au aparut pe podium in prezentari ale designerilor de renume. Astfel de culori proaspete sunt perfecte pentru pielea bronzata in zilele calduroase de vara.

Tot brandul Chanel propune pentru acest sezon un bej cald, cu tente de oranj, foarte porivit pentru trend-ul nude ce s-a manifestat in manichiura si in 2009. Daca te-ai saturat de rozurile pale sau nuante de piersica pe unghiile tale ai si alte optiuni in gama nuantelor neutre: albastru glacial, alb cu o usoara tenta de argintiu sau alb cu irizatii.

Nuantele metalice sunt si ele ideale pentru unghiile scurte. Alege nuante de argintiu, sunt un must-have vara aceasta. Dar poti incerca fara teama si nuante de auriu sau de bronz. Chiar si lacurile de unghii in nuante foarte inchise de visiniu, bordeaux, violet vor arata foarte bine pentru zi si seara.

flu.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu