sâmbătă, 4 decembrie 2010

Ne pregatim de revelion - cateva rochii de seara superbe !!!

Un brand nou – Rochii superbe – Preturi mici : Blush Prom

Sunt foarte multi creatori de rochii de seara nu neaparat foarte renumiti, dar in schimb foarte priceputi, care atunci cand pun creionul pe plansa de desen contureaza siluete perfecte cu design unic, mai ca-ti vine sa expui intr-o galerie de arta si schitele de pe urma carora rezulta modele absolut superbe de rochii de ocazie si rochii de cocktail.

Sa recunoastem domnisoarelor si doamnelor ca orice femeie atunci cand participa la un eveniment chic vrea sa arate impecabil, isi doreste ca toate privirile sa fie indreptate asupra ei, barbatii sa ramana muti de placerea a ceea ce le poate vedea ochiul, iar femeile sa susoteasca pe la spatele ei, iar privirea sa le fie plina de invidie…cum altfel?! De cand e lumea si pamantul n-am intalnit femei care atunci cand vad o femeie superba sa exclame cu sinceritate : “Asta da femeie superba!” Sigur! Tot timpul o sa-i caute un defect si o sa strige in gura mare : “Oricum nu-i cine stie ce!” :) .

O sa prezint cateva poze cu modele de rochii ale acestui brand nou , Blush Prom by Alexia Designs din New York, care deja a facut furori in toata lumea, iar dupa o sa va dati seama ca titlul ales pentru acest articol, este mai mult de potrivit . Si acum admirati va rog pozele, pentru ca ele spun cat o mie de cuvinte:

Din fericire in Europa exista o singura companie care comercializeaza aceste modele de rochii, iar vestea cea mai buna este ca in Romania isi are locatia. Se numeste Cristallini Boutique, in Bucuresti este sediul, iar pentru persoanele incantate de modele care nu locuiesc in Bucuresti, isi pot procura modelul direct de pe magazinul online al acestei companii : www.rochiiseara.ro, de asemenea aici se gasesc si detalii despre adresa showroom-ul, preturi etc. , absolut tot ce aveti nevoie pentru a intra un posesia unui model de vis, care este foarte accesibil ca si pret.

2 comentarii:

  1. Superba ,de altfel toate erau si sunt deosebite , chiar daca nu le-am putut purta de sarbatori vine Ziua Indragostitilor si ....stiti voi , o cina romantica la un restaurant elegat suna bine, nu..!!!

    RăspundețiȘtergere