duminică, 23 mai 2010

PUNE-TI IN EVIDENTA ATUURILE !!!

Idei de vestimentatie sexy ar fi multe, dar tu trebuie sa le alegi pe acelea care se potrivesc cu corpul tau, cu silueta ta si chiar cu stilul tau. Nimeni nu iti cere sa iti pui panataloni cu talie joasa daca nu ai picioare lungi si nici sa porti o rochie mulata daca ai cateva kilograme in plus.

Ceea ce iti propun este sa te gandesti in primul rand la tine, sa te privesti in oglinda si sa iti faci in minte o lista (fii sincera, te rog!) cu ceea ce iti place la tine din punct de vedere fizic. Ideea este sa iti gasesti tinuta care iti pune in evidenta aceste atuuri, care te avantajeaza si te ajuta sa stralucesti, scotand in evidenta exact ceea ce trebuie scos in evidenta. Ti-am pregatit o lista...

Daca ai picioare lungi...
...renunta pentru totdeauna la blugii cu talia inalta. Poarta numai blugi cu talie joasa si fuste pana la genunchi. Fustele scurte iti vor lungi picioarele prea mult si pot crea senzatia ca esti "desirata". Fustele lungi de asemenea te vor lungi prea mult si poate ca nu acesta este efectul pe care il cauti.

Daca ai un abdomen de vis...
...trezeste invidia celor care inca se mai lupta cu diete si cu ore lungi la sala de fitness, purtand numai bluzite scurte, sau rochii cu abdomenul decupat. Pentru a condimenta si mai mult aceasta tinuta, poarta niste blugi cu talie joasa la aceasta tinuta.

Daca ai "fundulet de negresa"...
...poarta pantaloni mulati, de preferinta jeans. Daca este vorba despre o ocazie mai speciala, ar fi de preferat sa cauti niste pantaloni din satin sau din voal, dar de asemenea mulati in partea de sus.

Daca ai un par lung si matasos...
...lasa-l liber. Barbatii adora femeile cu parul lung, lasat liber, fara a fi prins in coc sau in coada. Parul lung este in general asociat cu feminitatea. Lasa-l liber si eventual pulverizeaza prin el ceara spray pentru a ii asigura volumul si eventual adauga o tenta de sclipici. Daca tinuta ta nu este suficient de stralucitoare, iti poti aplica in par mici clame argintii sau aurii, in functie de ceea ce porti.

Daca ai picioare mortale...
...asorteaza-le cu o rochita scurta si cu niste ciorapi luciosi cu fir. Nu uita insa ca picioarele lungi trebuie sa fie scoase in evidenta si pe pantofii pe care ii porti. Alege niste pantofi cu toc cat mai decupati sau niste cizmulite stranse pe picior. Daca esti prea inalta fata de iubitul tau pentru a purta tocuri inalte, prefera-le pe cele de 4 centimetri.

Daca ai sani frumosi...
...asigura-te ca nu esti tu singura care observa asta. Poarta un decolteu generos, dar nu exagerat. Barbatilor nu le place sa fie totul la vedere, asa ca fii subtila, dar provocatoare in acelasi timp. Pentru a-ti evidentia bustul, pulverizeaza spray sau pudra stralucitoare in decolteu. Condimenteaza apoi decolteul cu un colier pe masura, eventual cu un pandantiv care sa iti evidentieze sanii.

Daca ai brate si umeri de zeita...
...scoate-le cat mai mult in evidenta, purtand rochii sau bluze cu spatele, umerii si bratele goale. Daca frigul te impiedica sa porti bluze fara maneci, incearca sa porti bluze care au doar umerii decupati. O crema stralucitoare aplicata pe umeri ii poate face si mai deliciosi.

Daca ai "talie de viespe"...
...pune-o in evidenta printr-o curea stransa in talie. Nu vorbesc aici despre orice fel de curea, ideal ar fi sa fie o curea cat mai la moda. Alege spre exemplu o curea subtire si impletita din piele intoarsa, care sa se asorteze cu restul vestimentatiei tale. Daca in afara de talie, stai bine si la capitolul abdomen, poti inlocui cureaua cu o bluza scurta asortata la niste pantaloni cu talie joasa.

Un comentariu:

  1. Idei foarte bune pentru orice varsta si mai cred ca orice femeie poate arata bine daca stie sa-si puna in valoare unele parti ale corpului,la fel si inteligenta.

    RăspundețiȘtergere