marți, 22 februarie 2011

Cateva trucuri care te fac sa pari mai slaba

9 trucuri care te fac mai slaba instant
Foto: Hepta
Modalitatile de a slabi, tot ce inseamna diete si exercitii fizice pentru pierderea kilogramelor iti iau timp. In plus, unele au rezultate mai evidente, altele deloc... Ce te faci insa daca tu ai nevoie acum, azi sau in aceasta seara, sa pari mai slaba? Avem pentru tine cateva trucuri care te vor ajuta efectiv sa pari mai slaba, fara efort si fara bataie de cap. Curioasa ce trebuie sa faci? Afli imediat.

1. Stai dreapta

O postura incorecta a corpului iti poate adauga kilograme in plus pe care este posibil nici sa nu le ai. Atragi atentia in zona taliei, acolo unde se aduna acei colacei care iti afecteaza atat de mult look-ul si, in plus, pari mai scunda.

De aceea indreapta-ti spatele chiar acum! Stai in pozitie verticala, cu umerii drepti, capul ridicat, cu pieptul inainte si cu abdomenul plat. Te vei simti brusc mai usoara si mai inalta. Nici nu credeai ca poti fi asa, nu?

In plus, daca obisnuiesti sa stai mai tot timpul cocosata, dai dovada de lipsa de incredere in tine. De aceea, un spate drept iti asigura si o atitudine pe masura, de persoana increzatoare in fortele proprii.

2. Piele bronzata

O piele bronzata frumos da impresia de silueta mai zvelta. Cand nu ai soarele si marea la dispozitie, aplica cu atentie un autobronzant sau mergi la solar. Bronzul minimizeaza vizual urmele de celulita, iar corpul pare mai zvelt si mai frumos.

3. Poarta body pentru slabit

In comert gasesti tot felul de articole vestimentare din materiale speciale care te ajuta sa slabesti si care pot fi purtate pe sub tinutele tale de zi cu zi. Chiar daca aceste produse nu fac neaparat minuni, totusi ele te ajuta sa pari mai slaba, pentru ca ajuta mult la nivel vizual: iti subtiaza soldurile, zona abdomenului si coapsele, exact cele mai problematice zone. Si nimeni nu va observa ca ai purta ceva pe dedesubt.

4. Evita hainele prea largi sau prea stramte

Multe persoane cred ca daca poarta haine mai largi isi ascund eventualele kilograme. Din pacate insa, hainele cu o masura sau doua mai mari sau croite largi te pot face sa pari si mai grasa decat esti in realitate. De aceea, nu purta nici haine prea stramte, in ideea ca te subtiaza, ci poarta acele haine care sunt exact masura ta si care ti se potrivesc.

5. Poarta haine "verticale"

Daca vrei sa pari mai slaba, trebuie sa porti cu precadere haine care sunt croite cumva pe verticala. Fie ca este vorba de haine cu dungi pe verticala, fie ca este vorba de decolteuri in V sau de croieli drepte, care urmaresc linia corpului, toate te vor ajuta sa pari mai slaba fara efort. Asa ca nimic pe orizontala! Nici un fel de croiala tip gogosar sau supradimensionata nu are ce cauta in garderoba ta.

6. Tinute uni

Poarta cate o singura culoare din cap pana in picioare. Ea iti poate da un aspect de uniformitate pe care combinatiile de culori nu ti-o vor da niciodata. Ai grija insa si ce culori alegi, din punct de vedere estetic. Nu alege culori foarte puternice sau dimpotriva, sterse, deoarece efectul poate fi exact invers: atragi atentia asa cum nu ti-ai dori.

7. Poarta tocuri


Tocurile reusesc sa subtieze orice fel de silueta. Ele te fac sa pari mai inalta, mai eleganta si mai stilata. Ai grija insa si de aceasta data la ce fel de incaltaminte cu toc porti. In nici un caz sa nu aiba botul ascutit si tocul mic si subtire. De asemenea nu purta nici tocuri groase sau platforme, pentru ca iarasi aduc un efect invers fata de cel scontat. Poarta tocuri inalte, insa solide, care nu se scalciaza usor si care se potrivesc stilului tau vestimentar.

8. Poarta decolteuri in V

Cand vine vorba de decolteuri, fie ca este vorba de rochii, camasi, bluze sau sacouri, este bine sa porti decolteuri in V, care reusesc sa iti alungeasca silueta. Nu purta niciodata decolteuri rotunde sau ovale, deoarece zona bustului va parea mai mare decat ti-ai dori.

9. Poarta culori inchise

Intr-adevar, culorile inchise si in special negrul "slabesc" la nivel vizual. Daca ti-e teama ca totusi ai putea parea imbracata mult prea trist si plictisitor, ai cale libera la accesorii cat mai colorate: esarfe, bijuterii, genti, pantofi si chiar si manichiura cat
mai colorate. Iar look-ul tau va fi si estetic, si zvelt in acelasi timp
www.stilfeminin.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu