vineri, 11 februarie 2011

Cei mai sexi 10 barbati

Dincolo de barbatii din viata noastra, suntem atrase cu siguranta de barbatii - vedeta, printre care gasim exemple pe care le identificam drept idealul nostru masculin. Ei sunt perfecti, frumosi, inteligenti, cu simtul umorului si consideram ca ne-ar putea schimba radical viata daca i-am intalni.


Sa vedem care sunt cei mai sexy 10 barbati ai momentului. Incepem cu locul 10.

Cei mai sexy 10 barbati
Foto: Hepta
10. Sam Worthington


Are 33 de ani si a atras atentia lumii intregi datorita rolului din Avatar. Are o relatie cu stilista Natalie Mark.

Il vom putea vedea in curand in filmul Last Night, alaturi de Eva Mendes si Keira Knightley.






Cei mai sexy 10 barbati
Foto: Hepta
9. Ed Westwick


Are 23 de ani si il stim si pe el din Gossip Girl. Are o relatie cu una dintre colegele de platou (nu, nu cu Leighton Meester, aka Blair), si anume cu Jessica Szohr.

Pe el il poti vedea deocamdata doar in Gossip Girl, jucandu-l inconfundabil pe cel mai rau baiat din Upper East Side.






Cei mai sexy 10 barbati
Foto: Hepta
8. Justin Timberlake


Are 29 de ani si are o relatie de ceva timp cu Jessica Biel. Il poti vedea in filmul The Social Network sau ii poti auzi vocea in animatia Yogi Bear. El este personajul Boo Boo.









Cei mai sexy 10 barbati
Foto: Hepta
7. Ryan Reynolds


Are 33 de ani si este luat de mult. Sotia lui este nimeni alta decat actrita Scarlett Johansson. Il putem vedea la cinema in filmul The Green Lantern.








Cei mai sexy 10 barbati
Foto: Hepta
6. Chace Crawford


Are doar 24 de ani, il stim din Gossip Girl si, din cate stim, este cat se poate de singur. Va juca in drama Twelve alaturi de Emma Roberts si rapperul 50 Cent.








Cei mai sexy 10 barbati
Foto: Hepta
5. Gerard Butler


Are 40 de ani, dar arata mai bine ca niciodata. Il stim din filmul 300, cand era un adevarat pachet de muschi. Se pare ca se intalneste cu Jeniffer Aniston, insa nu se cunoaste care este stadiul relatiei lor.









Cei mai sexy 10 barbati
Foto: Hepta
4. Johnny Depp


Desi are 47 de ani si o relatie cat se poate de stabila (sunt de 12 ani impreuna!) cu Vanessa Paradis, Johnny Depp inca atrage atentia femeilor si se afla pe pozitii privilegiate in topurile vedetelor masculine. Acum il poti vedea jucand in The Tourist alaturi de Angelina Jolie.







Cei mai sexy 10 barbati
Foto: Hepta
3. Ian Somerhalder


Are 31 de ani si il stim din doua seriale de mare succes: mai vechiul Lost si mai noul Vampire Diaries. Deci e si el un vampir atragator. El a avut o relatie cu Ashley Greene, dupa care presa a vorbit despre o legatura cu colega de film Nina Dobrev. Insa intr-un interviu, actorul a spus ca ar avea o relatie cu Elizabeth







Cei mai sexy 10 barbati
Foto: Hepta
2. Taylor Lautner


Are doar 18 ani si este adversarul lui Robert Pattinson nu doar in film, ci si in realitate, in sensul ca fanele seriei Twilight se impart in doua categorii: cele care il iubesc pe vampir si cele care il iubesc pe baiatul-lup.

Acum este singur, dupa ce a avut o relatie cu Taylor Swift. In viitor il vom vedea in cel de-al patrulea film al seriei Twilight, Breaking Dawn, prima parte, care va fi lansat in noiembrie 2011.





Cei mai sexy 10 barbati
Foto: Hepta
1. Robert Pattinson


Are 24 de ani si de cand joaca el in Twilight au inceput sa ne fascineze vampirii, care nu mai sunt doar personaje hidoase de horror, ci tineri frumosi, care stiu sa iubeasca cu pasiune. Robert nu este singur, ci zvonurile cel putin spun ca se intalneste cu colega de platou, Kristen Stewart. In viitor, Pattinson va juca in filmul "Bel Ami", adaptat dupa un roman francez, alaturi de Uma Thurman si Christina Ricci.




stilfeminin.ro



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu