joi, 10 februarie 2011

Idei cadouri Valentine`s Day

Se apropie cu pasi repezi Ziua Indragostitilor si fie ca esti sau nu fana acestei zile, ai cu siguranta nevoie de idei pentru cadouri Valentine`s Day pe care sa le oferi iubitului tau. Iar pentru cazul in care iubitul tau ajunge la acest articol, avem si o sectiune de cadouri "pentru ea", mai ales ca ei au probleme mari cu inspiratia. Sau in orice caz, ii poti trimite chiar tu articolul si ii poti sugera mai subtil sau mai putin subtil ce anume iti place de aici.

Cadouri valentine`s Day pentru el

Cand vine vorba de cadouri pentru el, sursele noastre de inspiratie sunt destul de limitate. Din fericire, idei exista, iar noi te ajutam.

Daca este un barbat stilat, care pretuieste cadourile rafinate, ii poti oferi in dar cadouri intocmai. Pentru el, un set elegant de ustensile pentru vin sau un ceas avangardist pot fi alegerea perfecta.

Daca iubitul tau este mare iubitor de petreceri si de bauturi alcoolice, ii poti oferi in dar un shaker, un tirbuson sau un suport de sticle de vin transparent.

Daca este dedicat carierei cea mai mare parte din timp si isi petrece foarte mult timp la birou, ii poti oferi un set de rame pentru perete sau un suport de carti.

Daca este un gurmand sau isi petrece serile in fata televizorului la meciuri de fotbal, ii poti oferi un suport ingenios de scobitori sau un bol special, mult mai practic fata de cele obisnuite.

bol-servire-2in1-double-dish-gri---joseph-joseph_4.jpg
ceas-small-time-negru---umbra_1.jpg
set-9-rame-foto-perete-snap-negru---umbra_1.jpg
set-vin-negru-leopold_1.jpg
shaker-700-ml-cu-retete---bar-craft_1.jpg
suport-carti-pe-raft-falling-bookend---monkey-business_1.jpg
suport-scobitori-picky-boy-verde---qualy_3.jpg
suport-sticle-vin-grapevin---umbra_1.jpg
tirbuson-multifunctional---sagaform_1.jpg


Cadouri Valentine`s Day pentru ea

In cazul femeilor, ideile de cadouri sunt mai multe, insa totodata si acestea se pot epuiza de la o ocazie la alta. In plus, sa recunoastem, suntem si mai pretentioase. Daca iubitul tau ajunge la aceasta lista, cu siguranta va gasi ceva care sa iti placa.

Daca camera ei pare cam goala, atunci ii poti infrumuseta peretii cu decoratiuni usor de atasat pe astfel de suprafete, cum ar fi de exemplu fluturasi colorati in diverse culori.

Daca iubeste mult shoppingul, ofera-i o sacosa de cumparaturi din plastic in diverse culori ca in imagine.

E femeie, e frumoasa si cu siguranta va aprecia o oglinda autoadeziva in care sa se priveasca ori de cate ori are timp. In plus, o astfel de oglinda serveste si ca obiect de decor.

Daca ii place sa bea ceai, ofera-i un infuzor deosebit, feminin si aparte. Daca obisnuiesti sa ii oferi deseori flori, nu uita sa ii iei si o vaza in care sa le aseze.

Cu siguranta citeste reviste glossy (sau orice alt fel de reviste), asa ca ii poti oferi in dar un suport semitransparent, in care sa isi adune numerele favorite, in loc sa le tina imprastiate peste tot.

Ca orice femeie, cu siguranta are foarte multe accesorii, asa ca ii poti oferi fara probleme o cutie de bijuterii dotata pentru toate tipurile de bijuterii: cercei, bratari sau coliere.

Pentru ca biroul ei sa fie mai vesel si sa ii distraga atentia de la stresul zilnic, ii poti oferi un suport pentru agrafe in forma de pasare, de diverse culori. Iar pentru masa din bucatarie ii poti face cadou un blat pe care sa isi aseze de fiecare data farfuria fierbinte. Cu siguranta timpul mesei va fi mai vesel si cu mai multa pofta de mancare.

blat-masa-sticla-incasabila-veggie-gang---joseph-joseph_1.jpg
caseta-bijuterii-daisy---umbra_1.jpg
decoratiuni-perete-wallflower-roz---umbra_1.jpg
infuzor-ceai-le'xpress---kitchencraft_1.jpg
oglinda-autoadeziva-acril-broken-heart_1.jpg
sacosa-shopping-violeta-koziol.jpg
suport-agrafe-birou-pip-alb---koziol_2.jpg
suport-reviste-milano-alb-translucid-koziol_1.jpg
vaza-clara-mov-koziol_1.jpg

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu