joi, 19 august 2010

Cum sa ai o talie de invidiat ...!!!!


Un abdomen plat si o talie bine conturata par adesea cel mai greu lucru de obtinut. Oameni din toata lumea cheltuiesc timp, bani si energie zilnic in incercarea de a atinge visul celor "sase patratele" sau macar a unui mijloc gratios si tonifiat. Adevarul despre atingerea acestui vis este ca... indiferent cate abdomene faci zilnic, nu vei obtine nici un rezultat imbucurator daca nu scapi mai intai de stratul de grasime din jurul taliei.

Sa-ti antrenezi numai abdominalii... o greseala

Daca planul tau este sa "lucrezi" abdomenul la maxim, afla ca nu este aceasta calea spre succes. Desigur, prin exercitii care iti solicita rezistenta si prin antrenamentul cu greutati iti poti tonifia musculatura si poti obtine o forma fizica mai buna, dar asta nu e tot. Nu poti sa te apuci numai de talie si sa faci abdomene pana la epuizare. Daca vei urma regulile simple de mai jos eforturile tale din trecut, de data asta, vor da rezultate.

Cele mai comune lamentari legate de talie...

Mijlocelul "tras printr-un inel" este foarte important, mai ales pentru ca, indiferent de canoanele de frumusete care s-au perindat de-a lungul timpului, silueta de tip clepsidra a fost mereu admirata. De cate ori nu ai auzit diferite persoane spunand ca sunt impacate cu felul in care arata, singura lor problema fiind talia! Sau... citate de genul "Am o ocazie in cateva saptamani, cum pot sa reduc grasimea din jurul taliei", ori "Cu toate ca fac 200 de abdomene zilnic, nu vad nici o imbunatatire la nivelul taliei". Invata cum poti sa-ti lucrezi abdominalii eficient si sa obtii rezultate vizibile de subtiere a taliei.

Inainte sa te apuci - Nu te baza pe gimnastica!

Este ingrijorator faptul ca multe femei cheltuiesc foarte mult pe pastile si aparate "minune" care le promit un abdomen impecabil intr-un tip minim, asemenea modelelor din reclamele de specialitate. Din pacate, lucrurile nu sunt asa de simple. Stratul de grasime de pe talie se reduce in functie de metobolismul, stilul de viata si de alimentatie ale fiecarei persoane. In concluzie, orice iti promite "o silueta de vis in sase saptamani" ar trebui sa-ti ridice semne de intrebare. Adevarul este ca trebuie sa muncesti mult si sa respecti cateva reguli de dieta pentru a putea sa te mandresti cu abdomenul tau.

Diferenta dintre tonifierea muschilor abdominali si reducerea stratului de grasime din jurul taliei

Iata deci ca solutia pentru obtinerea unei talii subtiri este reducerea stratului de grasime din jurul acesteia. Pentru a realiza acest lucru, sunt binevenite dietele naturiste, electrostimularea ce permite o slabire rapida localizata sau impachetarile corporale. Insa trebuie sa iti dai seama ca un "60" in talie nu inseamna neaparat un abdomen frumos si tonifiat. Pentru asta este necesar un program de fitness specializat. Multe persoane au abdomenul plat, insa netonifiat. Aici intervine programul de fitness .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu