vineri, 16 aprilie 2010

CUM I-TI DAI SEAMA CA TE INSEALA ....?!!!

Rezultatele studiilor privind infidelitatea partenerilor de viata sunt covarsitoare: unele afirma ca aproape 60% dintre barbati si-au inselat cel putin o data partenera si, tot conform studiilor, motivul nu este acela ca nu-si mai iubesc prietena/sotia, ci faptul ca nu pot rezista tentatiilor.
Daca nu mai esti ca la inceput, ai devenit indiferenta si cicalitoare, sansele de a fi inselata de partener cresc, insa chiar si atunci cand totul merge perfect, nu ai garantia ca nu te va insela.

Cunoscand cele mai frecvente semne care-ti arata ca e posibil ca partenerul sa te insele, poti preveni acest lucru sau iti poti salva relatia atat timp cat nu este prea tarziu si, bine-nteles, consideri ca merita sa-i mai acorzi o sansa. Daca partenerului tau i se potrivesc unele din urmatoarele semne, inseamna ca ai de ce sa intri la banuieli.

Nu mai vorbeste despre viitorul relatiei voastre; certuri despre pe cine invitati la nunta, despre faptul ca tu iti doresti un copil si el vrea doi, despre cum visati sa va amenajati dormitorul ori unde veti petrece revelionul… s-au dus de mult. Acum nu mai pomeneste nimic despre viitorul relatiei voastre, lucru sigur ca acesta este in incertitudine.

Te acuza pe tine ca il inseli; stii zicala “hot de hot se teme”? Cam asa functioneaza acest lucru: el te acuza pe tine ca-l inseli, ca in aceasta situatie nici prin gand sa nu-ti treaca ideea ca, defapt, el te inseala. Fa insa diferenta intre aceste acuze, care ascund infidelitatea, si gelozie, care poate fi din prea multa dragoste, fara a fi vorba de o amanta.

Petrece mai mult timp cu “prietenii” decat cu tine; timpul vostru petrecut impreuna este din ce in ce mai limitat, ori este obosit dupa munca, ori are alte treburi, insa niciodata nu renunta la o iesire cu prietenii. Cum tu nu poti merge cu el, n-ai de unde sti exact cum stau lucrurile, mai ales ca la terase sau in club muzica este prea tare si, bine-nteles, nu-ti va putea raspunde la telefon.

Eternul telefon si, mai nou, calculator; suntem cu totii de acord ca mesajele din telefon sunt personale, ca messengerul si mailurilesunt private, la fel ca si conversatiile sale. Dar atunci cand se fereste de tine cand cineva il apeleaza, sterge mesajele imediat dupa ce le primeste si le citeste, raspunde la telefon din alta camera sau n-ai voie sa te apropii de el cand vorbeste cu cineva pe net, e clar ca incepe sa fie dubios.

Isi schimba brusc gusturile si comportamentul; fie ca este vorba de schimbarea preferintelor muzicale, a stilului vestimentar sau a faptul ca-ti face cadouri scumpe fara motiv, si acest lucru nu se intampla inainte, orice schimbare a comportamentului este determinata de un factor, si in acest caz poate fi vorba de o a treia persoana. In plus, daca nici nu a observat ca te-ai tuns, nu a remarcat noul rau machiaj sau bluza cea noua, sigur nu e de bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu