miercuri, 28 aprilie 2010

RETETE DE IN FRUMUSETARE CU MIERE

Pentru catifelarea pielii. Adauga un sfert de cana de miere in apa in care faci baie.

Pentru stralucirea parului. Amesteca 1 lingurita de miere cu 1 litru apa calda. Daca esti blonda, poti adauga si cativa stropi de lamaie. Dupa ce te samponezi si te clatesti, toarna acest amestec pe toata lungimea parului fara sa il clatesti.

Pentru hidratarea tenului (masca). Amesteca 2 linguri de miere cu 2 lingurite de lapte. Intinde acest amestec peste fata si gat, lasa-l sa actioneze timp de 10-15 minute. Clateste cu apa calduta.

Pentru tonifierea fetei (masca). Amesteca 1 lingura de miere, 1 albus de ou, 1 lingurita de glicerina si faina (cam un sfert de cana), pana cand se formeaza o pasta. Intinde masca pe fata si gat, lasa sa actioneze timp de 10 minute, apoi clateste cu apa calda.

Pentru netezirea ridurilor (masca). Cojile a 10 oua se usuca la cald, timp de 10 zile, dupa care se piseaza pana cand se obtine o pulbere fina. Se amesteca cu 2 lingurite de miere. Masca se aplica pe fata curatata si se lasa sa actioneze jumatate de ora. Se clateste cu apa rece.

Pentru exfolierea tenului. Amesteca 1 lingura de miere cu 2 linguri de migdale fin macinate si cu 1 lingurita de zeama de lamaie. Intinde acest amestec pe fata, evitand zona ochilor si a gurii, masand cu blandete. Clateste cu apa calda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu