joi, 25 noiembrie 2010

KIDEX ,targul la care sunt asteptati copii, mamici, bunici.


Derulat in perioada 2 - 5 decembrie, la Romexpo, KIDEX este ocazia perfecta de a gasi cadoul ideal pentru micutii poznasi. Evenimentul deschide seria darurilor de Mos Nicolae cu o oferta imbatabila de hainute dupa ultima moda, jucarii, carti, reviste, muzica pentru copii.

Viitoarele mamici pot sa afle informatii utile despre venirea pe lume a bebelusilor, clinici medicale, trusoul de nou-nascuti si articole de igiena, atat vizitand standurile expozantilor, cat si participand la seminarii legate de nastere si de cresterea copilului.

Parintii si bunici interesati de sanatatea micutilor lor au ocazia sa afle ultimele descoperiri in materie de vitamine, alimentatie, produse nutritive, cu atat mai mult cu cat iarna e aproape, iar organismul celor mici, indeosebi, trebuie protejat cu atentie.

In cei 6 ani de cand este o prezenta constanta in lumea copiilor si parintilor, KIDEX a invatat ca orice mamica grijulie isi doreste tot ce este mai bun pentru copilul ei. Si, mai ales, isi doreste sa gaseasca toate cele necesare cresterii si ingrijirii micutului intr-un singur loc, pentru a economisi timp si energie.

Echipa KIDEX, ii asteapta pe mici si mari sa inceapa luna cadourilor cu numeroase surprize si multa veselie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu