vineri, 26 noiembrie 2010

Suveniruri - expozitie internationala de suveniruri , cadouri si produse traditionale de craciun la Romexpo

Inainte de a cobori pe hornul caselor noastre, Mos Craciun isi descarca sacul cu surprize, in avanpremiera, la Romexpo. Timp de cateva zile, intre 2 si 5 decembrie, aici se va desfasura cea de-a 15-a editie a expozitiei internationale specializate de cadouri, denumita sugestiv SUVENIRURI.

Desfasurata in pragul sarbatorilor de iarna, aceasta manifestare este asteptata cu drag de catre toti cei care incep sa pregateasca magia Craciunului si a noptii dintre ani. Un cadou de suflet, o atentie personalizata, globuri si beteala pentru cetina verde a bradului, lumanari ornamentale si aranjamente florale pentru ocazii speciale, toate acestea si inca multe altele pot fi gasite laolalta, intr-un singur loc: la ROMEXPO.

SUVENIRURI este una dintre cele mai indragite manifestari expozitionale internationale de cadouri si suveniruri organizate in tara noastra, numarul celor care-i trec pragul fiind an de an tot mai mare. Jucarii, bijuterii, cosmetice, sticlarie, icoane, articole decorative, toate vor face deliciul cumparatorilor cuprinsi de febra apropiatelor sarbatori.
Tot in aceasta perioada tot la Romexpo puteti vizita si prima editie a targuluicu produse traditionale de craciun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu