duminică, 21 noiembrie 2010

O cura rapida , sanatoasa si eficienta ne va face sa aratam mai bine de sarbatori .

Daca urmati cel putin timp de 2 luni si jumatate aceasta cura de slabireextraordinara care are la baza grapefruit-ul, veti reusi sa scapati de multe kilograme. Aceasta speciala cura de slabire cu grapefruit are o istorie mai luna de 30 de ani.
Baza acestei cure de slabire este lipsa carbohidratilor. Cum este posibil acest lucru? Consumand cate un grapefruit la fiecare masa. Dupa cum se stie, toate citricele, dar in special grapefruit-ul, contribuie la arderi mai rapide si astfel la pierderea in greutate.
De obicei, aceasta cura de slabire tine intre 3 si 7 zile. Pentru a uita de senzatia de foame, ea este bogata in carne si diferite grasimi, astfel ca uiti mai usor de foame. Pe toata durata acestei cure de slabire puteti manca oricata carne de pui doriti, cat si alte feluri de carne si grapefruit.
In realitate, tu poti sa mananci oricat vrei, pana simti ca stomacul nu mai cere mancare, insa doar din alimentele care se permit.
Aparente avantaje/ dezavantaje: aceasta cura de slabire poate fi ideala pentru oricine, mai ales daca e vorba despre o persoana careia ii plac mult prajelile. Aceste persoane pot manca orict si orice isi doresc, si totusi vor slabi. Un dezavantaj in ceea ce priveste aceasta cura de slabire este acela ca se poate tine doar pe eprioade scurte de timp. Alte efecte secundare ar fi: putere de concentrare mai scazuta, posibile afectiuni datorita consumului crescut de grasimi, slabicunea si oboseala fizica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu