miercuri, 3 noiembrie 2010

Targul de carte KILIPIRIM : 10 - 14 noiembrie

Targul de carte Kilipirim revine la Bucuresti, la Sala Dalles, intre 10 si 14 noiembrie, cu peste 10.000 de titluri si reduceri de la 10% pana la 70%, informeaza un comunicat.

Timp de cinci zile, in perioada 10 - 14 noiembrie, galeria Dalles va fi gazda celui mai mare targ de carte cu discount din Bucuresti, care aduce publicului peste 10.000 de titluri, din domeniile beletristica, hobby, stiinta, carte pentru copii, arta, arhitectura si design.

Editia Kilipirim din 2010 reuneste cele mai mari edituri din Romania, prezente cu oferte de reduceri de la 10% pana la 70%, dar si o serie de evenimente speciale: tombole cu premii in carte, sesiuni de autografe si expozitii tematice organizate pe toata durata targului, informeaza Mediafax .

La cea de-a 11-a editie, Kilipirim a decis sa sustina campania "Colecteaza selectiv", initiata de Greenpeace. Organizatia va fi prezenta la eveniment cu materiale informative, voluntari si cu un stand cu vanzare de materiale-suport realizate din hartie si alte materiale reciclate.

Un comentariu: