miercuri, 15 septembrie 2010

Cum sa deschidem culoarea parului in mod natural !


Musetelul poate fi un "instrument" foarte util pentru blondele care isi doresc o nuanta cat mai naturala, dar si pentru cele care vor sa isi deschida culoarea parului. Potrivit motherearthnews.com, pentru a obtine infuzia de musetel, toarna o ceasca de flori de musetel intr-un litru de apa. Lasa musetelul sa fiarba timp de o jumatate de ora, apoi ia-l de pe foc si lasa-l la racit. Ulterior, strecoara-l cu un tifon.
Spala-te pe cap cu samponul tau obisnuit. Dupa samponare si clatire, foloseste ceaiul de musetel pentru a-ti clati iarasi parul, timp de 15 minute. Pentru a-l putea refolosi, stai cu capul deasupra unui vas, in care sa se scurga ceaiul. La final, sterge parul si infasoara-l cu un prosop. Ramai cu solutia de musetel timp de 15 minute pe par, apoi clateste-te cu apa curata. Daca nu te deranjeaza mirosul, nu este necesar sa te mai clatesti.


Sucul de lamaie este un alt ingredient important pentru cele care doresc sa isi deschida culoarea parului. Toarna sucul a doua lamai intr-un litru de apa. Foloseste amestecul pentru a-ti clati parul, la fel ca in cazul ceaiului de musetel .

Se poate si combinat lamaia cu musetelul iar pentru un rezultat mai bun 3 - picaturi de apa oxigenata , deschiderea e de cateva tonuti dupa 3 spalari.
boom

10 comentarii:

  1. eu sunt vopsita saten inchis.merge faza cu musetelul si lamaia?sau doar pt par natural?multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la saten il mai poti deschide putin cu musetel si lamaie ....dar in general fara decolorare nu prea reusim sa ajungem la culoarea dorita fara decolorare iar ptr. aceasta te sfatuiesc sa apelezi la un specialist .

      Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca functioneaza mai bine la parul natural , dar incearca , nu ai nimic de pierdut , daca nu se deschide oricum musetelul si lamaia poate fi un tratament pentru par....daca intradevar ti se deschide coloarea sa ne spui si noua , bafta

    RăspundețiȘtergere
  4. demult cautam o solutie naturala pentru ami deschide culoarea parului o sa incerc sper sa iasa.*

    RăspundețiȘtergere
  5. Asteptam sa ne spui rezultatele si-ti tinem pumnii sa-ti iasa asa cum vrei tu .

    RăspundețiȘtergere
  6. eu sunt ciocolata cu lapte dar vreau sa ajung la un saten se poate

    RăspundețiȘtergere
  7. ciocolata cu lapte e aproape de saten ....cred ca e chiar mai frumos ...daca ai o culoare asa frumoasa crezi ca merita sa-ti supui parul la un tratament fie ca e el natural sau nu...mai bine incerci sa vezi cum o sa-ti stea cu culoarea pe care o vrei, intra pe ce se intampla doctore si au acolo un programel unde poti sa faci o simulare ...bafta !!!

    RăspundețiȘtergere
  8. eu am parul saten deschis si il vreau mai catre blond care dintre solutii da roade mai bine?

    RăspundețiȘtergere