luni, 29 martie 2010

CITESTE-TI DESTINUL IN LINIILE DIN PALMA


Ştiu că e greu să crezi şi-n stele, darămite în liniile din palma? Dar dacă ai renunţa puţin la atitudinea „Toma necerdinciosul” şi ai arunca o privire în palma ta? Noi te învăţăm cum să descifrezi liniile din palmă pentru a afla secretele personalităţii tale, destinul tău sau momente cruciale din viaţă. Aşa că, mâinile la control!
Pentru a putea citi destinul din mâinile tale trebuie să ţii cont de mai multe caracteristici cum ar fi dimeniunea mâinii, proporţia degetelor, detalii necesare pentru a afla cât mai multe despre viitorul tău sau al celui care se lasă “pe mâna ta”, în aflarea destinului.

Dreapta sau stânga?Destinul se citeşte în ambele palme. Liniile din palma stângă ne arată soarta pe care ne-a „prescris-o” Dumnezeu, iar cele din dreapta ne arată ce modificări aducem noi destinului.

Linia vieţii
Este cea mai importantă linie din palmă. Cu toţii ştim despre mitul care spune că linia vieţii ne arată câţi ani vom trăi, însă, în realitate, aceasta indică mai mult calitatea ei, decât durata. Cu cât linia vieţii este mai lungă şi mai pronunţaţă, cu atât veţi avea un parcurs plin de lucrui frumoase, o sănătate de fier şi un organism care se recuperează rapid. Mai mult, linia vieţii este strâns legată de casă şi familie.
O linie a vieţii lungă şi bine delimitată indică un caracter liniştit, sigur pe sine. Cu cât linia este mai lungă, cu atât persoana este mai sănătoasă, mai putrenică, mai plină de viaţă.

În cazul în care linia este scurtă şi subţire, putem vorbi despre un caracter slab şi de un organism predispus la boli. Dacă aceasta ara o nuanţă mai roşiatică, ne dezvăluie un personaj seducător şi un apetit sexual bine dezvoltat.
Dacă liniile de la cele două mâini sunt foarte diferite, acest lucru indică o personalitate schimbătoare, un caracter slab.
În cazul în care linia este întreruptă, asta nu înseamnă că viaţa se sfârşeşete mai repede. Micile „insule” reprezintă fie momente grele, anumite afecţiuni, fie o schimbare radicală a stilului de viaţă.

Linia inimii
Linia inimii este cea din partea de sus a palmei, care este inclinată spre degete şi ne arată capacitatea de a iubi, amplitudinea sentimentelor, dar şi sexualitatea. Forma acestei linii indică fericirea, depresiile sau dezamăgirile. Indică de asemenea şi sănătatea inimii, a rinichiilor şi a sistemului circulator.

Dacă linia este bine conturată, acest lucru indică faptul că persoana respectivă are noroc în dragoste şi este fericită în relaţia sa. O linie lungă şi neîntreruptă denotă loialitate faţă de persoana iubită. Dacă mai este şi roşiatică, persoana este foarte pasională.
O linie a inimii întreruptă înseamnă mari dezamăgiri în relaţii şi schimbare de partener de viaţă.

Linia minţii
Este linia care practic împarte palma în două. Este asociată cu inteligenţa, capacitatea mentală, concentraţia, ego-ul, memoria. Deasemenea indică şi probleme de sănătate care ţin de ochi, creier sau dinţi.
Dacă linia este bine conturată, se presupune că persoana este una inteligentă. Deasemenea persoanele cu o linie a minţii bine delimitată sunt creative şi pline de fantezie. La capătul celălalt, linia minţii poate arăta şi un om cu o cappacitate redusă de gândire, asta dacă linia este aproape invizibilă sau întreruptă.
Ci cât linia este mai ramimificată cu mici „crenguţe”, cu atât persoana este mai realistă. Dacă linia minţii are mai multe curbe, asta denotă că persoana nu-şi poate păsta atenţia aupra unui lucru foarte mult timp şi este superficială în gândire.

Linia destinului
Este linia care împarte palma pe verticală. Ea indică impactul pe careţl au diverse evenimente din viaţă asupra personalităţii.
Cu cât linia este mai conturată, mai adâncă, cu atât persoana este una cu un destin necontrolabil, care este influenţată de ce i se întâmplă şi care nu poate controla în niciun fel evenimentele din viaţa sa.

Linia lui Marte
Dacă ai linia lui Marte pe palmă, asta pentru că nu toţi o avem, poţi conta pe energii vitale care te vor ajuta în multe situaţii sau pe ajutorul oamenilor din jurul tău.

Linia dragostei (a căsătoriei)
Aceasta indică numărul de relaţii serioase pe care le aveţi în viaţă.
Dacă aceste linii sunt mai apropiate de degetul mic, relaţiile serioase vor apărea mai târziu în viaţa ta. Jumătatea distanţei dintre degetul mic şi linia inimii înseamnă vâsrta de aproximativ 30 de ani.

Linia Soarelui
Această linie se găseşte în palma persoanelor care au foarte mult noroc în viaţă, care au parte de faimă, succes, admiraţie. Dacă nu o ai, trebuie să munceşti mult pentru a câştiga în viaţă.

Inelul sexului (linia lui Venus)
Este legată de căsătorie şi de relaţii stabile. Dacă sunt mai multe, acestea indică mai mult de o căsătorie. Dacă este dreaptă şi bine conturată, aceasta semnifică o căsătorie bună, liniştită. Dacă este ca un lanţ şi arată discuţii despre o posibilă căsătorie. Întreruperea înseamnă divorţ.

3 comentarii:

  1. Am tot citit pe net diverse varianta si sunt putin in ceata :D. In palma dreapta in paralel cu linia inimii, am doua linii, una mai scurta si una mai lunga iar pe muntele jupiter, am o cruce. Ce inseamna ? am citit pe net si unii spun ca voi avea 2 casatorii, altii spun ca doar 1. Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu neaparat 2 casatorii, poate fi si o logodna si o casatorie. Dar atat timp, cat aveti crucea pe Jupiter, veti avea o casnicie fericita.
      Doamne ajuta!

      Ștergere
  2. Eu in palma stanga nu am nici macar o linie a casatoriei, iar in dreapta am 2 linii paralele scurte, una mai putin pronuntata (cea de langa linia inimii) si una mai mult pronunțata ( cea de sub deget) asta inseamna ca voi avea 2 casatorii? Sau logodna si casatorie cu acelasi barbat?

    RăspundețiȘtergere