vineri, 5 martie 2010

De 8 martie femeia cel mai important client


Scris de Adriana Popescu
Joi, 04 Martie 2010 12:47
EXCLUSIV ONLINE !

Luna martie reprezinta un bun prilej pentru restaurante sa organizeze evenimente festive cu meniuri speciale, brunch-uri cu diferite tematici, insotite de momente artistice, expozitii sau tombole cu premii. Toate acestea sunt concepute special pentru doamne, rasfatate mai ales in zilele de 8 Martie si in duminica de dinaintea Zilei Femeii.

Brunch-ul care duce la Praga
Spatiul cosmopolit de la Club InterContinental Lounge, de pilda, invita doamnele, in prima saptamana a lunii martie, sa se relaxeze la o sueta, "deasupra orasului", la etajul 22. Acestea sunt asteptate in fiecare zi, intre orele 14.00-22.00, cu o selectie savuroasa de gustari, sandvisuri, prajituri, cafea, ceai si bauturi racoritoare. Pretul unui bilet de participare este de 65 de lei de persoana. In cazul in care in care rasfatul culinar le pune in pericol dieta, pot trece pe la clubul spa si piscina de la acelasi etaj.
De asemnea, duminica, 7 martie, restaurantul de la parter al hotelului organizeaza un brunch insotit de o tombola speciala, la care partcipantele au sansa castiga unul urmatoarele premii: un week-end in doi la InterContinental Praga cu mic dejun inclus, un abonament pe sase luni la Health Club de la etajul 22 sau o cina romantica pentru doua persoane la restaurantul italian al hotelului. Pretul biletului de participare la brunch este de 170 de lei de persoana, copiii de pana la 12 ani beneficiind de reducere de 50%, iar cei de pana la 6 ani, de gratuitate.
Si hotelul Howard Johnson a pregatit un bruch special pentru duminica de dinaintea Zilei Femeii. In cadrul eclectic asigurat de cele doua restaurante Benihana si Avalon, invitatele pot degusta delicatesele special pregatite pentru aceasta zi: deserturi apetisante cu capsuni, cocktail-uri Kir Royal cu sampanie, precum si o selectie de preparate italienesti. Brunch-ul de la Howard Johnson va fi completat de expozitia creatoarei de moda Carolina Ciotu si de portelanurile Anei Wagner. Pretul unui bilet este de 150 de lei de persoana, respectiv 75 de lei pentru copiii de 7-12 ani.

Meniuri "De Luxe"
La Carol Parc Hotel, seara de 8 Martie va fi sarbatorita fastuos cu sampanie Schlumberger, caviar, flori si piano live, incepand cu ora 19.30. Acestea vor fi insotite de un meniu compus din mousse de sampanie si caviar, piept de pui si creveti in sos de sampanie cu legume tournis si un zabaglione cu sampanie si capsuni.
Un astfel de meniu festiv costa 32 euro de persoana, iar grupurile mai mari de 4 persoane beneficiaza de discount-uri. Totodata, doamnele vor avea ocazia de a experimenta parfumurile si cosmeticele de lux in cadrul expozitiei organizate cu aceasta ocazie si vor primi un cadou din partea casei.
Si hotelul Novotel organizeaza cate un brunch diferit, in fiecare dintre cele patru duminici ale lunii martie. Astfel, pe 7 martie, in cadrul Spring Brunch, clientii vor putea degusta specialitati proaspete de sezon, in timp ce ziua de 14 martie este dedicata unui ospat in stil belgian, cu midii, cartofi french, renumitele vberi belgiene, waffles si specialitati de ciocolata. Pe 21 martie, brunch-ul ofera o selectie de fructe de mare, foie gras si alte delicatese iar ultima duminica a lunii va fi dedicata unui Fashion Brunch, cu expozitii ale designerilor Alina Craita, Adriana Barar, Gabriela Sarbu si Andreea Costache.

Deserturi regale
La restaurantele a la carte, bucatarii sefi isi vor putea demonstra inca o data ingeniozitatea, astepandu-si invitatele cu o serie de preparate si deserturi special concepute pentru ziua de 8 Martie.
La restaurantul Agra Palace, bucatarul sef Arun Kumar le-a pregatit doemnelor delicatese culinare specifice Indiei. Acestea vor primi din partea casei cate o portie de Phirni - un desert cu sofran preparat pentru femeile din Casa Regala Indiana, precum si o bautura Strawberry Lassi, din caspuni, iaurt si cardamom.
"Vrem ca fiecare femeie sa se simta ca o adevarata regina in ziua de 8 Martie", explica chef-ul Arun Kumar.
Restaurantul Noblesse propune pentru cina de 8 Martie 3 variante de meniu "Trandafir". Ciupercile gorgonzola umplute cu nuci prajite si sos gorgonzola, rulourile din piept de pui cu creveti, inveliti in Prosciutto, mousse-ul frantuzesc "Duo de Chocolat", muschiuletul de porc cu sos de oregano, panna si mustar Dijon sau tortul de branza cu sos de lamaie si menta sunt numai cateva dintre preparatele care se vor regasi pe meniurile special create pentru aceasta zi.
La restaurantul Casa Vernescu, 8 Martie este sarbatorit cu un eveniment special din seria "The Event in Town". Selectiile culinare propuse de chef-ul Joseph Hadad pentru cina sunt: carpaccio de vita umplut cu avocado, decorat cu file de portocale, file de sea bass si creveti, crema de radacina de patrunjel si ulei de trufe, cu sos de ciuperci de padure, sorbetto de lamaie cu gin, duet de piept de rata si ficat de gasca cu piure de mar caramelizat si Lacrima MonaLisei cu creme mascarpone si zmeura, sos de fructul pasiunii si sos de fructe de padure. Ospatul va fi insotit de muzica live. Pretul de partcipare este de 240 de lei de persoana. Pentru rezervarile de minimum sase persoane, un meniu este oferit gratuit.
adriana.popescu@bpgroup.roAceastă adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu