miercuri, 3 martie 2010

Tips-uri pentru frumusete din toata lumea

Daca la noi se spune din batrani ca ,atunci cand vrei sa scapi de cearcane sa ne punem felii de cartofi sau de castraveti pe ochi, ca infuzia cu musetel ne calmeaza iritatiile , sa vedem care sunt secretele femeilor din alte tari :

In Polonia , se foloseste foarte mult mierea , fie ca balsam de buze fie este incalzita si este folosita pentru fata ca masca de hidratare puternica.

In Italia , femeile folosesc uleiul de ricin pentru a impiedica ruperea genelor si pentru a favoriza cresterea lor . Se aplica pe gene ca un rimel , seara inainte de culcare.

In India , tinerele folosesc o masca pe baza de iaurt si migdale pentru a-si pastra prospetimea . Se amesteca 10 migdale cu un borcan de iaurt , se lasa 10 min. dupa care se clateste foarte bine fata.
In China se foloseste o masca pentru stralucirea parului formata din : o lingura de ulei de rozmarin si o cana de ceai verde. Se aplica pe parul curat dupa samponare.

In mai multe tari femeile au inlocuit crema de noapte cu uleiul de migdale dulci presat la rece. Din proprie experienta pot sa va spun ca este minunat , mai ales pentru tenul uscat si din cand in cand mai alternam cu ulei de morcovi pentru a curata tenul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu