joi, 8 iulie 2010

NUMEROLOGIE - SEMNIFICATIE 1


1. Caracter - Personalitate

1 este numarul Creatiei. Reprezinta inceputurile si originea energiei, impulsul primar, dorinta de a fi conducator si individualismul.

Persoanele acestei Vibratii sunt deschizatori de drumuri, cauta mereu sa imbunatateasca sau sa revolutioneze mediul in care se manifesta, pentru ca sunt inovatori si mai ales lideri carora le place sa-si lase amprenta in tot ceea ce fac si sa se evidentieze oriunde s-ar gasi.

Personalitatea sa este de tip mental, independent, radiant, creativ, dinamic, stralucitor, genial uneori si aproape mereu polemic. Numarul 1 este intotdeauna indraznet, original, entuziast si extrovertit, mandru de realizarile sale si de sine insusi. Ii place sa pretinda si sa iasa in evidenta, ceea ce si reuseste, transformandu-se aproape mereu intr-o persoana importanta si influenta. Avand o personalitate energica si pozitiva, se impune cu usurinta pentru ca radiaza siguranta de sine, putere de convingere.

Un 1 pur nu cunoaste complexele de inferioritate. Dimpotriva, daca nu se considera perfect, ceea ce se intampla rareori, este aproape intotdeauna superior celorlati... Uneori atrage antipatia multor persoane care nu-i suporta aerele de superioritate si il considera increzut si pedant.

Individualisti, incapatanati, egocentrici, au propriile idei si sunt greu de influentat in orice sens. Nu accepta interferente in proiecte proprii, nici opozitie de nici un fel si au in afara de aceasta forta pentru a-si apara convingerile. Curajul, hotararea, ambitia ii ajuta sa-si atinga scopul, iar dinamica si personalitatea extrovertita ii anima pe ceilalti sa dea ce au mai bun in ei.

De obicei, sunt cinstiti, spontani si cu simtul umorului, avand mereu la indemana un raspuns rapid si ingenios. De aceea isi fac cu usurinta prieteni, in ciuda faptului ca sunt directi si nu foarte diplomati. Ca prieteni sunt loiali, generosi si capabili de orice sacrificiu, simt cu adevarat prietenia, dar si in aceasta directie sunt dominatori. Ca dusmani sunt teribili, nu uita, nu iarta si pot fi razbunatori, rai si cruzi.

Daca energia, capacitatea creatoare, determinarea si originalitatea pe care le poseda sunt folosite pozitiv, pot atinge orice tinta, dar tocmai aceste calitati pot deveni sinistre daca sunt folosite in mod negativ.

2. Profesie - posibilitati economice

Dinamismul, indemanarea cu care isi planifica si isi ating scopurile, ii ajuta sa obtina posturi de conducere. Este de necontestat faptul ca se vor manifesta cu mai mult elan si succes lucrand pe cont propriu sau in posturi cu mare libertate de actiune. Avantul, energia si geniul pot sa-i lanseze cu succes in lumea afacerilor, la conducerea oricarui proiect sau intreprinderi.

Se pot afirma ca neurologi si psihiatri, chirurgi, ca scriitori, desenatori si graficieni, designeri de moda, de asemenea in domeniul publicitatii sau vanzarilor, datorita creativitatii si ideilor care pot deveni geniale. Marea majoritate a inventatorilor s-au nascut sub aceasta Vibratie sau au Numarul 1 ca numar dominant in Tabloul Numerologic.

Prin spiritul aventurier si indraznet pot iesi in evidenta ca aviatori, parasutisti, ghizi, geografi sau meteorologi.
Alte domenii de activitate sunt: constructii, orice ramura a stiintei si cercetarii, relatii publice.

Persoanele acestei vibratii au calitatile si indemanarea pentru a cunoaste succesul si bogatia, daca reusesc sa-si domine cutezanta si dau dovada de prudenta.

3. Dragoste - afinitati

Persoanele apartinand acestei Vibratii sunt dominante si posesive in relatiile de dragoste, ca de altfel in orice latura a existentei umane. Cu cat iubesc mai mult o persoana, cu atat se vor simti mai atasati de ea, iar simtul posesiunii va fi mai puternic.

Gelosi si schimbatori, pot trece cu usurinta de la momente in care isi exprima cu tandrete si delicatete dragostea, la momente in care sunt brutali si imprudenti. Volubili si superficiali, devin afectuosi numai in imprejurari favorabile; relatiile se vor raci insa foarte repede, daca apar probleme, sau conditiile familiale sunt negative.

Se vor intelege cu Numerele 2 si 6, de asemenea cu 3 si 4, daca reusesc sa-si controleze pornirile autoritare si tendinta de a critica. De asemenea, vor fi fericiti alaturi de numerele 5 si 7, desi nu vor impartasi intotdeauna aceleasi pareri.
este indicat sa evite numerele 8, 9 si 1, deoarece vor intalni un caracter la fel de puternic ca si al lor, ceea ce ar provoca discrepante si conflicte care ar duce la o relatie furtunoasa si nefericita pentru amandoi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu