joi, 8 iulie 2010

NUMEROLOGIE - SEMNIFICATIE 8


1. Caracter - Personalitate


Numarul 8 simbolizeaza fortele materiale concentrate in atingerea aspiratiilor omului. Ne vorbeste despre puterea si dreptatea suprema care se revarsa asupra fiintelor umane, cand eforturile acestora trebuie rasplatite, conferindu-le pozitie materiala si spirituala corespunzatoare.

Este cea mai puternica Vibratie din intreaga scara numerologica. Atat de puternica, incat cu greu te poti sustrage fortei ei. Mai mult decat persoanele situate sub semnul altei Vibratii, Numerele 8 sunt energice, combative, ambitioase, capabile, echilibrate si sigure de ele insele. Au o personalitate deosebit de puternica si un spirit de initiativa extraordinar. Extremisti, impulsivi, ambitiosi, luptatori, hotarati si foarte indrazneti, in general nu se tem de nimic, indraznind sa faca lucruri la care altii nici nu viseaza. Curajul lor se naste din marea incredere pe care o au in ei insisi, in puterea lor de judecata si de discernamant.

Stiind ca totul depinde de propria-i vointa, nu concepe existenta vreunei forte care sa-l tina in loc. De aceea nu este surprinzator faptul ca alaturi de un Numar 8 putem atasa oricand notiunile de: eficienta, putere, autoritate, cinste si succes. Ei sunt oamenii care vor reusi totdeauna sa ajunga in varful ierarhiei sociale, indiferent de treapta de pe care au pornit, uneori fiind nevoiti sa-si depaseasca originea si conditia initiala. Vibratia sub semnul careia s-au nascut, le-a conferit atributele "castigatorilor".

Au o gandire practica, eficienta si constructiva, realista si concreta, pentru ca vad lucrurile asa cum sunt si in orice moment apeleaza la bunul lor simt, nu se inseala niciodata, nici nu ingaduie altora sa o faca. Curajul, disciplina si puterea de concentrare, pe care le pune in tot ceea ce face (fie ca este vorba de afaceri, de slujba lui sau de satisfacerea propriei placeri), ii dezarmeaza pe cei mai putin vehementi decat el.

Deosebit de eficiente si active si din punct de vedere mental, sunt persoane independente, progresiste, cinstite, oneste si corecte in ceea ce fac. Detesta minciuna, inselaciunea si lucrurile facute pe sub mana. Cu ei stii la ce sa te astepti, totdeauna stiu sa tina piept greutatilor; raspund de faptele lor si isi asuma obligatiile. Intr-un cuvant, sunt persoane integre si sincere, de aceea, in momentele in care trebuie sa ia o serie de hotarari sau sa-si asume responsabilitati, ceilalti se incred in sfatul lor.

Numerele 8 sunt persoane care poseda un foarte dezvoltat simt al dreptatii si eticii. Intotdeauna incearca sa fie impartiale, oneste si obiective in judecatile lor. Ideea de cinste si demnitate este foarte puternica, de aceea vor cauta tovarasia persoanelor importante.

Multi pot crede ca e vorba de oportunism; aspri, chiar brutali fata de cei care ii stanjenesc, devin generosi, spontani, amabili si simpatici cu persoanele care raspund intereselor lor. Desi manifesta toate calitatile necesare concretizarii idealurilor - talent, inspiratie, curaj, reusita acestora va fi conditionata de respectarea anumitor factori: capacitatea de munca echilibrata, ambitie moderata, simt al corectitudinii atenuat prin admiterea iertarii, luarea in considerare a laturii spirituale a existentei.

Latura negativa a acestei Vibratii ni-l arata pe Numarul 8 rau, egoist, neincrezator, crud si razbunator. Peste masura preocupat de aspectul material, nu se da in laturi de la nimic (legal sau ilegal) pentru a-si atinge scopurile; nu cunoaste nici un fel de scrupule in momentul in care isi propune sa-si foloseasca puterea. Absenta spiritualitatii, raceala lui, exigenta, duritatea si egocentrismul il fac sa devina meschin, dictator, care poate sa faca viata amara persoanelor din jurul lui.

2. Profesie - posibilitati economice

Cei nascuti sub semnul acestei Vibratii dispun de insusirile necesare atingerii oricarui scop, desi, prin aptitudinile si abilitatea lor pot straluci mai mult in lumea finantelor, politicii si afacerilor. Sunt organizatori excelenti, creativi si originali, isi consacra toata fiinta, puterea de concentrare si disciplina in orice tip de activitate. Abilitatea si simtul lor comercial sunt deosebite, isi dau seama cum si cand pot risca, pentru ca au instinctul imperturbabil, rece si indraznet, al jucatorului adevarat. Le place riscul, de aceea sunt oamenii potriviti pentru a schimba mersul unei afaceri in prag de faliment.

In ceea ce priveste profesia, cei nascuti sub semnul acesti Vibratii pot fi: avocati, judecatori, executori, profesori, lideri in politica, finante sau biserica, statisticeni, ingineri, chirurgi, inventatori, directori de intreprinderi sau consilieri.

Numerele 8 pot exercita functii importante in cariera militara, politica sau diplomatica. Ii avantajeaza orice post de conducere din activitati legate de banca, industie si comert, de asemenea serviciile in ajutorul populatiei: politisti, detectivi, pompieri sau functionari in administratie publica.

Pot fi foarte buni contabili, economisti si experti in informatica, sau conducatori ai unor corporatii. Ca directori sau presedinti sunt de neinlocuit. Reusesc cu succes in afaceri legate de comert (interior sau exterior), de administratia restaurantelor sau a hotelurilor, de dobandirea de noi bunuri materiale prin indemanarea cu care valorifica si evalueaza.

Se dovedesc experti in manuirea ustensilelor chirurgicale, armelor, explozivelor, materialelor de constructii. De aceea, ajung chirurgi de seama, mecanici si ofiteri, evidentiindu-se indeosebi in manevrarea si repararea masinilor de orice tip.

Ca functionari, Numerele 8 sunt constiincioase, rapide si eficiente. Starnesc invidia colegilor de serviciu, pentru ca deseori ies in evidenta, iar avantul lor poate fi confundat cu oportunismul.

Chiar daca ii dezaproba pe cei risipitori, obisnuiesc sa fie generosi, contribuind dezinteresati la actele de binefacere, serioase si recunoscute. Nu la fel procedeaza cu parazitii si cersetorii pe care ii descopera cu mare usurinta. Acorda sprijinul numai daca au dovada ca o anumita persoana a luptat cu adevarat, straduindu-se, sau a fost victima unei nesanse sau a unor circumstante nefavorabile, exterioare propriei intntii, vointe.

3. Dragoste - afinitati

Nu au prea multi prieteni intimi. Pe de o parte sunt prea exigenti ca sa reuseasca sa intalneasca persoane capabile sa le ofere tot ceea ce ele cer, pe de alta parte sunt prea ocupate de atingerea telurilor propuse.

Firea placuta, pasiva si calma a Numerelor 2 si 6 - dispuse sa se lase dominate - va echilibra Numarul 8, aducandu-i pacea de care are nevoie in viata lui agitata, daca vor reusi sa se obisnuiasca cu variabile manifestari de dragoste ale acestuia.

Legatura unui 8 cu un 4, un 7 sau un 9 poate fi satisfacatoare, desi nu va cunoaste multa afectiune.

Temperamentul vibrant, sociabil, expansiv si dinamic al Numerelor 3 si 5 permite o relatie fericita si stabila cu Numarul 8, desi o confruntare intre un 5 si un 8 poate atinge proportii ample.

Insa cu putine sanse de succes este relatia intre doi reprezentanti ai Numarului 8 sau intre un 8 si un 1. Explozivi, agresivi si dominanti, pot produce lovituri si probleme intre ei cu urmari grave pentru ambele parti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu