joi, 8 iulie 2010

NUMEROLOGIE - SEMNIFICATIE 3


1. Caracter - Personalitate

Simbol al trinitatii in diferitele religii si culturi, Numarul 3 vorbeste de atragerea si armonia contrariilor. Persoanele nascute sub semnul acestei Vibratii sunt vivace, ingenioase si nestatornice, cu interese multiple si real talent. Poseda o imensa sete de cunoastere, dorinta de a invata, ajutati fireste si de usurinta cu care asimileaza orice informatie.

Tandri, afectuosi, intelegatori si darzi, generosi si idealisti, sunt in stare sa sacrifice totul pentru un ideal, sa renunte la tot pentru a-si ajuta prietenii. Impresionabili, intuitivi si atragatori, se lasa usor influentati, mai ales daca se apeleaza la generozitatea si vanitatea lor.

Sufletisti, optimisti si increzatori, refuza sa priveasca lucrurile dintr-o perspectiva negativa, se bucura de viata si ii inveselesc pe cei din jurul lor.

Nici o alta vibratie nu confera atata gratie, stralucire si farmec. Firea placuta, ca si expresivitatea ce-i caracterizeaza, ii face admirati si populari. Desi sunt persoane active si abile, entuziaste, vesele si optimiste, rareori vor incerca sa-si impuna punctul de vedere.

Mari gastronomi si sibariti, nu urmaresc succesul ca mijloc de a-si domina semenii, sau de a dobandi putere, ci ca modalitate de automultumire. Au o energie si o vitalitate contagioase, sunt active si spontane, de aceea este placut sa traiesti in apropierea lor. Deseori, insa, sunt prefacute, capricioase si indulgente cu ele insele, crezand ca totul le este permis, de vreme ce s-au obisnuit sa obtina orice, apeland la farmecul lor.

Numarul 3 se exprima cu usurinta, si, deseori, poate deveni prea vorbaret, fara sa aiba ceva important de spus. Daca in Tabloul Numerologic apar si numere mai slabe, optimismul si vioiciunea lui se pot transforma in frivolitate, infumurare si superficialitate. Nu se pot abtine sa nu faca pe grozavii, sa nu promita lucruri pe care nu le pot realiza, sa nu risipeasca bani munciti ca sa impresioneze, sa nu minta chiar, pentru a-si atinge scopurile.

Isi vor pastra si la varste inaintate inima tanara, credinta si buna dispozitie, nu vor inceta sa caute dragostea, varietatea, frumosul si perfectiunea. Sunt fiinte luminoase care detesta materialismul, monotonia, ingradirile si mediocritatea
bazandu-se pe naivitatea si bunatatea lor, persoane fara scrupule pot profita de nobletea sufletului lor.

A impinge caracteristicile oricarei Vibratii la extreme, poate atrage dupa sine esecul. Pentru Numarul 3, pericolul este de a deveni ostentativ, prefacut si superficial prin refuzul de a infrunta necazurile, prin fuga de responsabilitate. A vorbi si a promite mai mult decat pot le atrage conflicte si dusmanii. Cinismul, mandria, orgoliul si pedanteria, de asemenea, trebuie sa le evite si sa le domine.

2. Profesie - posibilitati economice

Ingenios si expresiv, Numarul 3 reprezinta o natura libera, artistica si creativa, motiv pentru care nu trebuie indrumat spre o profesie cu caracter practic sau conventional. Isi poate valorifica talentul prin jocul actoricesc, cuvantul rostit sau scris.

Sunt persoane norocoase in probleme legate de slujba lor, nu sunt inhibati, nu au complexe. Pot deveni celebri actori de film si teatru, cantareti, balerini sau umoristi. De asemenea, creatori de moda sau decoratori, desenatori, fotografi, arhitecti, dar si negustori, vanzatori de articole sportive, obiecte de arta, jucarii, etc. Usurinta cu care se exprima le prilejuieste realizarea ca scriitori, poeti, conferentiari sau ziaristi. generozitatea, simtul datoriei, ii vor ajuta ca profesori, directori de licee, asistenti medicali.

Chiar daca unui Numar 3 ii lipseste rabdarea necesara parcurgerii unei lungi cariere profesionale, poate deveni bun specialist in pediatrie, ginecologie, chimie si farmacie, stomatologie, dermatologie sau chirurgie plastica, drept.

Daca sunt atrasi de meseria lor, vor da dovada de initiativa si entuziasm, indeosebi daca isi vor putea manifesta creativitatea si aptitudinile artistice. In caz contrar, pierzandu-si orice iluzie, devin neglijenti.

Ca patroni, niciodata nu isi vor teroriza subalternii, le vor accepta ideile, stimulandu-le initiativa, astfel incat sa lucrezi alaturi de un Numar 3, va fi totdeauna placut.

In general sunt oameni norocosi, dar prea putin interesati de economii, pentru ca ei considera ca banii se castiga pentru a-i cheltui. De aceea, daca ar putea, ar risipi atat propriul buget, cat si pe al altora. Vioi, exuberanti si imprevizibili si in latura financiara, ar fi bine sa invete sa se tempereze, sau, si mai bine, sa-si incredinteze administrarea bugetului altor persoane, pentru ca, in ciuda abilitatii cu care castiga banii, vor trai de azi pe maine, "permanent stramtorati".

3. Dragoste - afinitati

Persoanele nascute sub semnul Vibratiei Numarului 3, reactionand intens la orice stimul, traind din plin experientele pe care viata le ofera, vor raspunde pasionati in fata dragostei.

Sunt afectuosi, tandri, pasionati si pedanti, dar imaginatia si fantezia lor ii indeparteaza deseori de realitate, de aceea partenerului(ei) ii va fi greu sa se ridice la inaltimea idealului pe care si l-au creat. De fapt sunt indragostiti de dragoste. Totusi, cand iubesc cu adevarat, o fac sincer, din toata inima. Le place sa atraga atentia, stiu sa capteze privirile celorlalti, tinandu-i subjugati farmecelor lor.

Ca soti sunt fideli, delicati si tandri. Se bucura de caminul lor, isi iubesc familia, desi, deseori, o neglijeaza din cauza intereselor de alta natura. Nu sunt acaparatori, posesivi sau dominanti, iarta cu usurinta si nu pastreaza ranchiuna, temperamentul lor vesel nu le ingaduie sa fie cuprinsi de suparare.

Pot atrage in preajma lor aproape toate numerele, dar relatii mai statornice vor lega cu Numerele 3, 1, 5 si 9 cu care se aseamana prin felul lor optimist de a vedea viata.

Chiar daca un 2, sau 4, un 6, 7 sau un 8 sunt mai serioase si profunde, iar deosebirile pot aparea in multe privinte, 3 nu-si face niciodata probleme, pentru case poate adapta oricarui numar. Inadaptarea va veni insa din partea celorlalte numere, care nu sunt cucerite de personalitatea aparent frivola a unui 3; nereusind sa-l cunoasca cu adevarat, pot rata o legatura fericita si trainica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu