sâmbătă, 24 iulie 2010

Frumusetea... esti TU

Cine m-ar putea căuta? Hmm... cred că a greşit.
Deschise uşa şi rămase mută de uimire...

-Oare cine să fie? Cine m-ar putea căuta? Hmm... cred că a greşit adresa.
Se duse spre uşă, încercând să ghicească la ce vecină o fi venit persoana care tocmai sunase la uşa ei. De cealaltă parte a uşii era Andrei, prietenul ei din copilărie, devenit acum bărbat.
Deschise uşa şi rămase mută de uimire. În faţa ei era o femeie excepţional de frumoasă. Era înaltă, cu părul lung, iar trupu-i exprima atâta demnitate, că o făcu să-şi îndrepte brusc umerii. Părea totodată o copilă, însă ochii ei vorbeau, în tăcerea lăsată, despre forţa ei interioară, despre reuşitele ei şi despre căderile temporare, dar şi despre iubirea mereu triumfătoare, prin vânt şi ceaţă, mereu renăscută, mai puternică mereu...
Era cu siguranţă cea mai frumoasă femeie pe care o văzuse vreodată, isi spuse, neîncetând să se minuneze de ceea ce vedea.
În acest moment, Andrei aseză lângă ea ceea ce-i adusese în dar de ziua ei şi, sărutându-i obrajii plini de lacrimi de fericire, se retrase ca o adiere, întocmai precum venise.
Iar ea? Continua să se privească...
Spune-mi, Femeie frumoasă care citeşti aceste rânduri, de câte ori ai fost în locul ei? De cate ori ai văzut frumuseţea pretutindeni, mai puţin în tine? Iată, acest mesaj este pentru tine.
Frumuseţea este diamantul pe care Creatorul l-a dăruit femeii ca semn al iubirii Lui, şi e manifestarea Sa în Univers. Este acel fior care transformă totul în jur. Şi, mai ales, frumuseţea... eşti TU! E necesar doar să crezi! Dezvoltă încrederea în sine pentru a te descoperi aşa cum eşti! Căci frumuseţea nu se poate obţine din exterior. Ea există deja în noi. O femeie poate fi cea mai frumoasă din întreaga manifestare, iar când şi ea crede aceasta, orice este cu putinţă. Dacă o femeie doreşte să realizeze ceva, care este integrat în voinţa divina, reuşeşte cu sigurantă! Trebuie doar să devenim conştiente de potenţialul nostru înnăscut şi să-l folosim, chiar din acest moment!
A nu avea încredere în tine, în frumuseţea ta echivaleaza cu a renunta la tine. Acceptă-te, admiră-te pentru ceea ce eşti, fii prietena ta. Actionând astfel, întregul puzzle al vieţii tale se rearanjează, întru fericirea, încântarea şi împlinirea ta sufletească. Şi, de asemenea, întru transformarea fiinţelor care te întâlnesc.
Frumuseţea este în tine. Descoperă-te! Şi... dăruieşte...

autor: Oana Oprea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu