joi, 8 iulie 2010

NUMEROLOGIE- SEMNIFICATIE 2


1. Caracter - Personalitate

Numarul 2 reprezinta desavarsirea unitatii vazuta ca intreg sau atragerea contrariilor. Este simbolul dualului si al asocierilor, al perechii, al receptivitatii si intelegerii care permite complementaritatea.

Trasaturile dominante ale persoanelor nascute sub semnul acestei Vibratii sunt dorinta de colaborare, tactul si respectul pentru ceilalti, ei intruchipeaza adevarata bunatate si intelegere. In general, sunt oamenii cei mai prudenti, diplomati, serviabili si amabili din intreaga scara numerologica. Este singura vibratie care intretine bune relatii cu celelalte Vibratii pentru ca niciodata nu incearca sa-si impuna punctul de vedere.

Aceste persoane vor aprecia finetea, spiritualitatea si inteligenta, chiar daca mediul in care traiesc ii va pune in contact cu diverse categorii de oameni. Ca persoane culte, interesate de toate manifestarile artistice sau intelectuale, resping tot ceea ce este sordid si meschin. Se bucura de frumos, dar intr-un mod rezervat si contemplativ.

Linistiti, calmi si nehotarati in luarea deciziilor, cauta sprijinul si acordul celorlalti. Fiind deosebit de sensibili la la parerile altora, nu indraznesc sa actioneze pana nu sunt siguri de drumul pe care vor pasi. Foarte analitici si prevazatori, aduna toate informatiile posibile inainte de a lua o hotarare, abia apoi vor face primul pas. Cumpatarea, intelepciunea si judecata corecta de care dau dovada in momentele critice, le vor asigura respectul si admiratia celorlalti.

Bunatatea, caldura, simpatia si intelegerea de care dispun ii fac sa devina placuti si acceptati. De aceea, fara a fi constienti de acest lucru, ii pot manipula cu usurinta pe ceilalti, facandu-i sa vada lucrurile asa cum vor ei. Astfel reusesc sa deschida porti care pentru altii raman inchise.

Prieteni generosi, colegi interesati si placuti, prin spiritul de observatie si analiza, prin intelegerea deosebita a naturii umane, sunt psihologi innascuti.

Un numar 2 va actiona intotdeauna tinand seama de glasul inimii si nu al ratiunii.

Daca in Tabloul Numerologic vor exista si Vibratii inhibatoare, acestea pot determina o schimbare de orientare a temperamentului: din visatori romantici, idealisti si senzitivi, devin foarte afectuosi, tandri si emotivi, manifestand o dorinta patologica de a placea. Sub o aparenta de calm si echilibru pot fi foarte nervosi, susceptibili si instabili. Nu reactioneaza cu violenta ci mai degraba se calmeaza sau se inchid in ei insisi.

Intr-un mediu ambiant favorabil firi lor, sunt persoane placute si sensibile, dar devin peste masura de abatute si uracioase intr-o atmosfera neprielnica.

2. Profesie - posibilitati economice

Numarul 2 va iesi in evidenta in toate activitatile care cer tact si diplomatie. Succesul va fi obtinut datorita capacitatii de analiza, adaptabilitatii si usurintei de a lucra armonios cu colaboratorii. Au simtul raspunderii in ceea ce fac, sunt persoane tipicare si exigente, iar daca nu sunt satisfacute de rezultate, pot fi cuprinse de o insuportabila stare de tensiune.

Forta lor sta in colaborare si nu in competenta, deci trebuie sa aleaga cu grija drumul pe care il vor urma in viata.

Pot deveni remarcabili medici, psihologi, psihiatri, se pot remarca in domeniul cercetarilor medicale sau al stiintelor oculte. Ca politicieni, oameni de stat si diplomati pot cunoaste succese deosebite in politica internationala, ca mediatori ai oricarui tip de conflict.

Simtul ascutit al esteticului, armoniei si frumosului ii face sa se evidentieze in profesiunile artistice: creatori de moda sau decoratori, sculptori, arhitecti, actori, muzicieni, poeti sau scriitori recunoscuti, profesori de arte plastice, arheologi sau activitati specifice schimbului de antichitati, ingrijirea si intretinerea muzeelor.

Dispun de calitatile necesare desfasurarii unor profesii de natura comerciala: functionari comerciali, contabili, administratori sau agenti de asigurari.

In general nu le plac posturile de conducere, pentru ca nu obisnuiesc sa-si impuna punctul lor de vedere, astfel incat, ca patroni ar trebui sa-si numeasca reprezentanti care sa vorbeasca in numele lor. Ca subalterni, trebuie sa invete sa-i infrunte pe cei care incearca sa abuzeze de bunatatea lor.

Numarul 2 recunoaste valoarea banului, dar nu devine scavul lui. Este prea spiritual si visator pentru ca finantele sa devina scopul existentei lui. Sunt destul de prevazatori in administrarea bugetului pesonal, incearca sa obtina maximul de profit, dar uneori se lasa prada cheltuielilor, indeosebi cand acestea au in vedere fiintele dragi. Sunt capabili sa castige mari sume de bani.

3. Dragoste - afinitati

Sensibile, tandre, afectuoase si intelegatoare, incearca sa se faca placute devenind partenerii ideali ai tuturor numerelor.

Caminul, familia si natura armonioasa a relatiilor sunt foarte importante pentru ei. De asemenea, tovarasia celorlalti si ideea de a se sti acceptati. Persoanele aflate sub semnul Numarului 2 sunt romantice, placute si amabile, altruiste. Trebuie totusi sa constientizeze ideea ca pentru a cunoaste fericirea si armonia caminului, trebuie sa-si controleze tendinta de a deveni prea vulnerabili si susceptibili.

Persoanele apartinand Vibratiei 2 se vor simti intelesi si fericiti alaturi de alt Numar 2, de un 4 sau de un 6.

Desi Numerele 1 si 8 sunt prea brutale si agresive fata de sensibilitatea unui 2, acesta va fi fascinat de personalitatea celor dintai. Ii atrag si ii stimuleaza Numerele 3 si 5, vesele si comunicative, pentru ca stiu sa se bucure de viata.

Rezervate si singuratice, nu vor gasi intelegere la un 7, la randul lui taciturn si introvertit. Totusi se aseamana in multe privinte: ambele confera sensibilitate, profunzime, dar nici unul nu va reusi sa-i insufle celuilalt dorinta de a se bucura de aspectele placute si optimiste ale vietii.

O legatura cu un 9 poate deveni favorabila, daca cei doi parteneri vor sti sa cedeze, pentru ca un 9 este prea independent si boem pentru un 2, linistit si calm, iar franchetea sa, deseori poate rani si ofensa extrema sa sensibilitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu