joi, 8 iulie 2010

Tipologiile umane din perspectiva numerologica

Dupa ce am facut cunostinta cu universul vast al numerelor, prezentand si semnificatiile esoterice, oculte, ale acestora, vom urmari in continuare sa va prezentam si cele noua tipologii umane corespunzatoare celor noua numere de la 1 la 9, tipologii determinate de Vibratia Nasterii.

Observand matematica si uimitoarea configuratie a universului sau analizand viata omului de-a lungul timpului, se poate constata ca, practic, totul este condus de numere.

Recunoscand ca exista o ordine in univers, care cuprinde de la cea mai mica particula pana la formarea universului, si pornind de la principiul ca nimic nu este static, ci totul vibreaza in jurul nostru, putem sa intelegem cum numerele transmit o energie care afecteaza tot ceea ce exista, si ca forta lor il atinge pe om, modelandu-i caracterul si destinul.

Potrivit principiului ca nimic nu este intamplator si ca totul este necesitate, omul se naste intr-o anumita zi, predestinata, sub influenta vibratiilor emise in acel moment in campul subtil energetic terestru. Prin urmare, chiar de la nastere suntem influentati de numere, ale caror vibratii ne vor dirija rationamentul, atitudinile, reactiile, vor fi la baza motivatiilor noastre in viata.

Aceste influente au fost studiate inca din vremurile stravechi, nevoia omului de cunoastere si autocunoastere l-a impins sa caute raspunsuri, sa dezlege misterele legate de intrebarile fundamentale.

Toate informatiile continute de numere referitoare la un individ sunt cuprinse in Tabloul Numerologic. In studiul acestui Tablou Numerologic nu exista nici un fenomen extraordinar, miraculos, magic sau sarlatanie. Este vorba doar despre cunoasterea si folosirea puterii numerelor in favoarea celui interesat, pentru determinarea aspectelor dorite.

Cunoscand principiile numerologiei, putem folosi Vibratiile Numerice pentru transformarea aspectelor conflictuale sau dizarmonioase ale propriei personalitati, putem planifica destinul conform datelor care apar in Tabloul Numerologic, alegem sa actionam in momentele cele mai potrivite pentru a profita de Vibratii pozitive sau sa moderam activitatile care nu ne sunt favorabile.

De asemenea, studiul Tabloului Numerologic ne ajuta sa descoperim calitatile noastre, chiar si pe cele care inca ne sunt necunoscute si sunt doar potentiale, ceea ce poate insemna un pas important spre perfectiunea interioara si indeplinirea aspiratiilor noastre, sau altfel spus, spre fericirea si realizarea personala.

Acest domeniu al numerologiei este extrem de vast si nu ne propunem aici, in aceasta serie de articole, sa epuizam acest domeniu, ramanand la latitudinea dumneavoastra sa studiati mai in profunzime aceasta stiinta.

Un aspect foarte important care trebuie subliniat, inainte de toate, este acela ca nimeni, nici un individ, nu este un numar pur, ci o combinatie a mai multor numere, prin urmare, pentru o analiza corecta, trebuie luate in considerare toate vibratiile care formeaza nuantarile caracterologice si psihologice care definesc un individ. Intr-o numerograma completa se vor regasi cele 5 Vibratii de baza: Nastere, Interior, Exterior, Scopuri, Semnatura.

Procedura de aflare a Vibratiei numerice, este aceea de a reduce sirul de numere care compune data nasterii sau numele unui individ la un numar simplu, prin insumarea tuturor numerelor care apar in acest sir. Daca la prima insumare rezulta un numar format din doua sau mai multe cifre, acestea se aduna intre ele, pana cand in final rezulta un numar simplu, format dintr-o singura cifra, de la 1 la 9. Pentru sirul de litere, atunci cand analizam un nume, se procedeaza la transformarea literelor in corespondentul numeric, aspect despre care vom prezenta in articolele viitoare.

Pentru inceput, ne vom referi la Vibratia Nasterii, care se stabileste insumand toate cifrele care apar in data noastra de nastere.

Exemplu 1: pentru o persoana nascuta in 23.02.1967
=> 2 + 3 + 2 + 1 + 9 + 6 + 7 = 30
=> 3 + 0 = 3
=> Vibratia Nasterii este 3

Exemplu 2: pentru o persoana nascuta in 11.12.2001
=> 1 + 1 + 1 + 2 + 2 + 1 = 8
=> Vibratia Nasterii este 8

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu