miercuri, 14 iulie 2010

Madalina Manole - sinucidere sau accident ?

Oare o femeie care avea un baietel de 2 ani , sanatos , ....o femeie care arata atat de bine la varsta ei , o femeie care era apreciata pentru ceea ce facea , oare.......era atat de deprimata incat sa recurga la acest gest? Prietena ei cea mai buna spune ca a probabil a fost un accident ,......oare? Oricare ar fi raspunsul e pacat.....mare pacat ca s-a ajuns aici . Sincere parere de rau....!!!

3 comentarii:

  1. Orice persoana careia i se aduc jigniri intra intr-o suferinta si incepe sa se intrebe ; daca nu cumva este chiar adevarat..Durerea se transmite in tot organismul pe care il goleste de energie si care gandeste doar la lucruri si fapte care adancesc mai mult starea de suferinta . Persoana in cauza considera ca nu va mai putea fi niciodata acolo unde a dorit , pentru ca nu este capabila.Viata din roz sau bleu capata culori cenusiisi toate amintirile navalesc in minte fiind analizate sa vada unde a gresit de aici si starea de vinovatie.Sufletul se imbolnaveste daca nu se ia atitudine indiferent ce vor spune cei din jur.Singura persoana care decide esti doar Tu!

    RăspundețiȘtergere
  2. madalina manole s-a filmat inanite de a muri; am citit stirea asta pe femina; doamne ... sara cate de mult o fi suferit, cat de singura s-a simtit ca sa ia decizia asta

    RăspundețiȘtergere
  3. mi-e imposibil sa cred ca nu a vazut nimeni ca ea se afla intr-o stare atat de rea....tind sa cred ca nu a vrut nimeni sa faca nimic pentru ea, oare sa fi fost si anumite interese la mijloc , dupa cum se vede produsul Madalina Manole se vinte mai mult post morten si ......... exista si beneficiari !!!

    RăspundețiȘtergere